Jump to content



Πρόβλημα με Kodak Z1012IS!


Recommended Posts

Στην ψηφιακή μου είχα μια κάρτα μνήμης JAGA 512MB και είπα να την πετάξω και πήρα να βάλω μια μεγαλύτερη SanDisk 4GB. Έβγαλα τη μία κι έβαλά την άλλη (αλλά δεν θυμάμαι αν έκανα format στην καινούργια μόλις την έβαλα, αλλά μάλλον πρέπει να έκανα). Κλείνω τη μηχανή τέλος πάντων και μετά από κάποιες μέρες την ξανανοίγω, τραβάω κάποιες φώτος κι όλα καλά, μετά από κάποιες μέρες πάλι που ήθελα να βγάλω την ανοίγω και μου ζητάει format στα καλά καθούμενα (με την ίδια κάρτα μέσα ε), πατάω να το κάνει και την άφησα περίπου καμιά ώρα και ακόμα έκανε format :S !!!!!. Και τώρα ΚΑΘΕ φορά που την ανοίγω ζητάει format αλλιώς δεν δέχεται τη μνήμη!!!!! και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Τι φταίει ?????

Link to comment
Share on other sites

τις μνήμες γενικά της κάνουμε fat32. αν είναι μεγαλύτερες από 4gb πάμε σε ntfs αλλά στα περισσότερα συστήματα τα 8gb τα βλέπεις σαν 4gb. γι' αυτό είχες πρόβλημα γιατί το ntfs δεν το δέχοται η ψηφιακή.

Link to comment
Share on other sites

Πρόβλημα!!!!!!!!!! Εκεί που δούλευε ωραία και καλά μόλις τράβηξα καινούργιες φώτος μετά το format σε fat32 ξαναζήτησε format! #@#$##$@^%^# Μήπως τελικά η κάρτα είναι 'χαλασμένη" ?

Αύριο θα πεταχτώ να πάρω μια καινούργια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.