Jump to content



Διαγραφη (Φορματ) ψηφιακων φωτο μεσα απο ψηφιακη μηχανη Olympus


Recommended Posts

Αγαπητοι συν-χριστιανοι, ζητω τη βοηθεια σας..

Μετα απο χοντρη γκελα και διαγραφη απο χαζομαρα 350 !!!! φωτογραφιων διακοπων μεσα απο μηχανη Olympus μ820 (8 Mpixel) και καρτα Fuji XD 1 Gb (FAT 16)..εχω χασει τα παντα..απο φωτογραφιες μεχρι ..διαθεση..

Εχω προσπαθησει τα παντα με οτι software υπαρχει στην αγορα..απο αυτο που χρησιμοποιει η Olympus μεχρι το πιο απιθανο..εχω οργωσει τα εξειδικευμενα forums..και εχω παρει απαντηση απο mod οτι ο συνδυασμος αυτος (Olympus με xd καρτα) δε κανει απλως διαγραφη των φωτο αλλα "καταστροφικο erase"..κατι σαν δηλαδη οτι τα δεδομενα σβηνονται με τη λογικαη οτι τα data apo 01 01 01 γινονται 00 00 00..οποτε κλαφτα Χαραλαμπε..

Εχω σκεφτει να φτασω (και θα το κανω) εννοειται στην Olympus για xtra βοηθεια..μεχρι σε εταιρειες σε Ελλαδα και εξωτερικο θα φτασω αν χρειαστει...

Οι φωτο δεν επανερχονται με κανενα recovery tool..και μην θελοντας να πιστεψω οτι τις εχω χασει εντελως...τη παλευω με οτι προγραμμα μπορω..

Περαν αυτο..ενα προγραμμα απο ολα - λογικης recovery απο media με Fat συστημα..μου πεταξε το μνμ οτι το FAT ειναι χαλασμενο..

Ειδικος σε μεγαλο αντιστοιχο forum για φωτο, για τετοιες καταστασεις, μου ειπε οτι το delete που κανει η olympus ειναι καταστροφικο..

Επειδη η πικρα ειναι μεγαλη...οποιος εχει καμμια ιδεα, ή αναλογη εμπειρια σε τετοια περιπτωση ..αν θελει ας πει κατι...γιατι η ξενερα ειναι μεγαλη...

Εχω κανει πολλες προσπαθειες..οποτε μεσα απο τη συζητηση..ισως καταληξω καπου..

Σημειωτεον..στη καρτα XD δεν εχει ξαναγραφτει απο τοτε τιποτα απο πανω..ακριβως για να μη χασω την οποια πιθανοτητα εχω μπας και βρεθει τπτ..

Οι πιθανοτητες ειναι οτι τις εχω χασει...το ξερω..αλλα..κανω μια υστατη προσπαθεια...

ΣΣ. Οποιος μπορει να βοηθησει..ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω..αν χρειαστει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.