Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Εγώ θέλω να σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά των δημοσιογράφων που εδώ και καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα Ρεχαγκελ, με αποκορύφωμα εχθές το βράδυ.

Είμασταν ισοπαλία και έκραζαν, προηγηθήκαμε 1-0 τα ίδια, βάλαμε και 2ο γκολ και αυτοί το βιολί τους λες και ήταν μιλημένοι εξαρχής. Δηλαδή τι ήθελαν να τρέχουν και να κοπιάσουν με τους Λουξεμβούργιους ξυλοκόπους για να κερδίσουν 10-0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι; Εδώ έτσι νοχελικά που παίζαμε φύγαμε με μόνο 2 τραυματισμένους, φανταστείτε να έπαιζαν με ποιο πολύ πάθος.

Link to comment
Share on other sites

σήμερα το βράδυ, στις 23.00, Βαλένθια - Μπαρσελόνα, Live@ΣΚΑΪ :D Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα, γιατί μια η Εθνική, μια ο Ολυμπιακός, θα ξεχάσουμε πως κλοτσάνε το τόπι :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

σήμερα το βράδυ, στις 23.00, Βαλένθια - Μπαρσελόνα, Live@ΣΚΑΪ :D Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα, γιατί μια η Εθνική, μια ο Ολυμπιακός, θα ξεχάσουμε πως κλοτσάνε το τόπι :D

Το βλέπω τώρα μέσω ΣΚΑΙ HD στο Internet.

Link to comment
Share on other sites

μια χαρά ήταν η διαιτησία.....ξέχασα όμως.....μερικά τζαρτζαρίσματα στην Ελλάδα θα τα δίναν φάουλ και κίτρινες υπέρ του θείου.;)
Θα μπορούσα να πω πολλά πάνω σε αυτό, αλλά σήμερα είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών.:hug:
Link to comment
Share on other sites

παιδιά κάποιος να πάρει τηλέφωνο το deninho να μας πει αν θα χρειατεί κι άλλα χαρτομάντιλα γιατί το stock της zewasoft μόλις τελείωσε:hehe::hug:

http://contra.gr/matchStories/253074.html :p

http://www.youtube.com/watch?v=rQFV1tMp4fo

Έγινε επεξεργασία από greekfragma
Link to comment
Share on other sites

Ρε greekfragma πέρασαν οι εποχές που ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα με την βοήθεια της διαιτησίας. Αν εσύ έχεις κολλήσει εκεί γιατί πρέπει να βγάλεις χολή, καλώς!!:p:laughing:

Εγώ σχολίασα ΚΑΙ την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι, που ήταν καταφανέστατα υπέρ της Στ. Λιέγης. Και το λέω αυτό γιατί σε ΌΛΕΣ τις αμφισβητούμενες φάσεις ο διαιτητής τάχθηκε κατά μας, σε χρονικές περιόδους που ήταν καθοριστικές. Τι να πρωτοθυμηθώ;

Τον Ρότσα που έπρεπε να είχε φύγει με 2 κίτρινες, μία στο 1ο ημίχρονο για κλάδεμα, και μία στο 2ο για χέρι;

Το Γκολ του Ντούντου που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ;

Και εγώ σου λέω ότι ήταν επιθετικό φάουλ γιατί υπήρχε επαφή, συν του ότι ο "Βέλγος" Καραγκούνης έπεσε πολύ θεαματικά (σε όλο το παιχνίδι έπεφτε συστηματικά για να πάρει φάουλ και να κάνει καθυστερήσεις).

Κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει τον διαιτητή όταν είναι σχολαστικός και ακολουθεί τους κανονισμούς κατά γράμμα.

Όμως που ήταν η σχολαστικότητα του όταν στην επόμενη ευκαιρία του Ντούντου, ο Μέλμπεργκ ανατρέπεται μέσα στην περιοχή; Α ξέχασα εδώ έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.:hmm:

Μην κοιτάς σήμερα, που κανείς δεν μιλάει για την διαιτησία, γιατί αν έμεινε κάτι από το χθεσινό παιχνίδι ήταν η "Μεγαλειώδης ανατροπή", παρόλο τις τόσες απουσίες. (κακά τα ψέματα δεν τα συνηθίζει αυτά στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός)

Ρε deninho τι σου λένε; Αφού και φέτος πάλι εσύ θα το σηκώσεις :beer:

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο, το Europa League τι είναι; :innocent: ξύπνησες πρωί πρωί για να μου την πεις :p

@kezm: Μακάρι.. Άλλωστε μετά από 1 χρόνο τρελού φορμαρίσματος, επιβάλλεται να κάνει κοιλιά η ομάδα, και ευτυχώς που έρχεται τώρα. Οψόμεθα :D

Ξεκινάει και η Euroleague σήμερα. Μαρούσι - CSKA Moscow στις 17,45, μετάδοση από το Novasport1, & ΟΣΦΠ - Ορλεάν (ή κάτι τέτοιο :p) στις 7,15 στο ΣΚΑΪ. Στις 19,45 έχει και Fenerbahce - Regal FC Barcelona. Αύριο παίζει ο ΠΑΟ, με την Armani Jeans Milano, στο Μιλάνο, στις 21,30

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.