Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

.....αν πάμε με το Ρέχα και τσούκου τσούκου ball την φουτσίσαμε και θα μαζέψουμε ξανά 3άρες όπως το 94.

o γερμανος σημερα βουλωσε τα στοματα , για να μην πω τπτ χειροτερο, πολλων . ναι μεν , ΑΛΛΑ...

Link to comment
Share on other sites

.....αν πάμε με το Ρέχα

Μα με τον Ρέχα πήγαμε, το ξεχάσαμε κιόλας; μόλις λίγα λεπτά μετά το ματς;

και τσούκου τσούκου ball

Μα με τσούκου τσούκου ball πήραμε το Ευρωπαϊκό το 2004, γιατί κολλάμε στο 2008?

Μπράβο στα παιδιά που παίξανε με ψυχή. Δεν το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια αλλά σήμερα το έπραξαν. Ευτυχώς βέβαια που και οι Ουκρανοί βραχυκύκλωσαν μετά το γκολ.

Link to comment
Share on other sites

0-1, και η Εθνική στο μουντιάλ!!!!!

Έτσι να πονάει όλους τους "ψευτο-προπονητές του καναπέ" που δεν έχουν μυρωδιά από ποδόσφαιρο.

Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...

μέχρι και το ματς με την Ελβετία στο Γ. Καραϊσκάκης, είχα πάει σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν στην Αθήνα. Μετά από εκείνο το ματς, βαρέθηκα να με κοροϊδεύει ο Κατσουράνης ["δεν έχει κόσμο"... βρήκαμε τη δικαιολογία] και όλοι οι άλλοι που κάνουν αγγαρία, και ούτε την τηλεόραση δεν ανοίγω. Ναι προκρίθηκαν, μπράβο τους, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια έδειχναν ότι κάνουν αγγαρία. Ποτέ δεν "απαίτησα" από την ομάδα να νικάει. Αλλά απαιτώ, από τη στιγμή που έδωσα 20€, ακόμη κι αν είμαι ο μόνος που πήγε στο γήπεδο, να τους δω να τρέχουν και να προσπαθούν

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

deninho Σε αυτό που λες, συμφωνώ εν μέρη!!!

Αλλά δεν μπορούμε να τα βάζουμε ΟΛΑ στο ίδιο καζάνι. Για να υπάρξει πρόκριση κάποιοι "μάτωσαν"... Κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο.

Αυτό που με εκνευρίζει (πραγματικά τρελαίνομαι...) είναι που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε 'σένα) κάθονται από τον καναπέ τους (ζήτημα να έχουν πάει ποτέ γήπεδο να δουν από κοντά) και λοιδορούν παίκτες, ομάδα, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, ακόμα τους τύπους που κουρεύουν το γκαζόν δεν έχουν πιάσει στο στόμα τους. Και αυτό το κάνουν μόνο και μόνο γιατί αυτή είναι η εύκολη λύση.

greekfragma Αφού δεν ενθουσιάστηκες από την αδιάφορη πρόκριση της εθνικής, σημαίνει ότι σου είναι αδιάφορο το θέμα αυτό. Αρά θα ήταν προτιμότερο:

α) Να σπαμάρεις αλλού.

β) Να ανοίξεις κάποιο άλλο θέμα (πχ για γυναικεία πετόσφαιριση).:hmm:

raven_g20 Γενικά σε εκείνο το παιχνίδι η διαιτησία έδωσε ρεσιτάλ.

Αφιερωμένο στους ea6gka, revenant, yanni, KoMM, darien

Πάμε ρε Ελλαδάρα.:woot: Μας περιμένει πολύ μουμουζέλα το Καλοκαίρι:sarcastic:

kourkouti-ethniki-salpingidis-vyntra-charisteas-south-africa.jpg

Link to comment
Share on other sites

νταξει κ εγω εχω "παραπονα" απ την ομαδα, μας βγηκε η ψυχη σε εναν ομιλο που θα μπορουσαμε να τερματισουμε με διαφορα πρωτοι αλλα τελικα οδηγηθηκαμε στα μπαραζζζζζ.

δε με ενοχλει το να παιζουμε με 5 στοπερ και 3 μπακ, με ενοχλει οταν η ομαδα αδικει τον εαυτο της..δηλαδη ή δε θα τρεχουν ή θα παιζουν τραυματιες ; Τωρα για ρεχαγκελ κτλ, εγω θα θελα στο μουντιαλ να παμε φουλ ατακ και οτι γινει. εχουμε τους παιχτες να κανουμε παιχνιδι αλλα εφοσον δεν ειμαι αρμοδιος /care :)

αφρικααα ραααααα

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτι η γυναικεία πετοσφαίριση έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τα γούστα μου από το αντιποδόσφαιρο που παίζουμε στους 90 από τους 100 αγώνες στα 8 χρόνια με τον Γερμανό.

φυσικά η επιτυχία του 2004 δε σβήνεται λόγω αντιποδόσφαιρου-τύχης-και του γεγονότος οτι τους πιάσαμε όλους στον ύπνο μιας και ξέρανε οτι η Ελλάδα σε Εθνικό επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια έτρωγε συνέχεια 3άρες και 5άρες.

αλλά θαύμα σαν αυτό του 2004 ίσως και να μην ξαναδούμε ποτέ.

Η αλήθεια είναι οτι δίπλωμα προπονητικής δεν έχω. Παρακολουθώ όμως ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια όχι μόνο ελληνικό.....και ζηλεύω τη δύναμη των Γερμανών, την ταχύτητα των Άγγλων, και την μαεστρία των Ισπανών......ή το πάθος των Τούρκων.

Εμείς σαν Ελλάδα σπάνια να δείξουμε σε ματς κάποια αρετή.

Τώρα αν είσαι από εκείνους που βγαίνουν με περικεφαλαίες αρχαίου Έλληνα πάω πάσο για τις προπονητικές σου ικανότητες και τη μυρωδιά που έχεις για το τόπι.

Τον Ιούλιο εδώ θα μαστε να τα ξαναλέμε......και εκεί θα βρεις ομάδες από όλο τον κόσμο υποψιασμένες πλέον για το τσούκου τσούκου ball και τα στημένα της Εθνικής μας.

Ελλάδα είμαστε.........όχι και τόσο παραγωγική χώρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.......Είπαμε όμως....όπιο:smoke:

@kezm....αν ενοχλείσαι από το spam μου.....αναφορά στο διαχειριστή.μη το γράφεις απλά για να το γράψεις και κάνεις σα το γατί του βίντεο παραπάνω.υποδείξεις στα χωράφια σου.εδώ άλλοι κάνουν κουμάντο και κρίνουν το spam.

Έγινε επεξεργασία από greekfragma
Link to comment
Share on other sites

Η ομαδα ειχε-εχει και ελπιζω να εχει και το καλοκαιρι απ τις καλυτερες αλληλοκαλυψεις.

Τωρα μη τσακωνεστε, εδω παμε μουντιαλ κ ασχολειστε με μυρωδιες κ χαριστεες κ δεν ξερω γω. Νταξει αφου αυτοι παιζουν, χαλαρωστε κ απολαυστε -οσο γινεται :p -

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

To whom it may concern,

I would like to add my voice to all those calling for a replay of the Ireland vs France world cup qualifying match.

You claim to support fairplay and yet uphold the result of a match which was won by the exact opposite of your supposed ideals.

If you truly do support fairplay then you will schedule a replay of the match in Paris.

Yours sincerely,

http://www.fifa.com/contact/form.html

Link to comment
Share on other sites

Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να γίνουμε, άρα αντιποδόσφαιρο πάντα θα βλέπεις. Οπότε ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείς με την γυναικεία πετοσφαίριση μιας και σου αρέσει.

Αυτά ότι το 2004 τους πιάσαμε στον ύπνο δεν το καταλαβαίνω! Πως μπορεί να πιάσαμε στον ύπνο 4 ομάδες και μάλιστα την μία δύο φορές σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά που διήρκεσε εβδομάδες, έχοντας προηγηθεί προετοιμασία μηνών.

Να πεις ότι ήμασταν σοβαροί, σταθεροί και με τακτική να το καταλάβω.

Να πεις ότι ο ενθουσιασμός και η καλή ψυχολογία μετά από κάθε νίκη, μας έδινε φτερά να το καταλάβω.

Να πεις ότι δεν είχαμε άγχος γιατί ήμασταν αουσάιντερ, να το καταλάβω.

Αλλά να λες ότι τους πιάσαμε στον ύπνο μόνο εσύ και ο Γεωργίου τα λένε αυτά.

Επίσης αφού δεν έχουμε το τρέξιμο Άγγλων σου, ούτε τη δύναμη των Γερμανών, ούτε την μαεστρία των Ισπανών και ούτε το πάθος των Τούρκων , γιατί να ασχολείσαι μαζί μας; Κάτσε στον καναπέ σου άνοιξε στην νόβα την LCD σου και χαλάρωσε εκεί.

Ακόμα, από το 2001 που πάω σε παιχνίδια της Εθνικής, ποτέ δεν έχω φορέσει περικεφαλαία ούτε μανδύα.

Φοράω την γαλανόλευκη φανέλα και τραγουδάω "Ελλάς ολέ, ολέ!!! Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!"

Και στις χαρές και στις λύπες.

Και επειδή όπως είπα και πριν θα είμαι πάντα και στις χαρές και στις λύπες δίπλα στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει το τι θα κάνουμε στο μουντιάλ. (Φυσικά αν πάμε καλά θα χαρώ ακόμα περισσότερο, αλλά και να χάσουμε πάλι θα είμαι περήφανος για τα παιδιά). Για μένα ήταν μεγάλη επιτυχία που περάσαμε στην επόμενη φάση, γιατί η συμμετοχή και μόνο είναι τεράστια επιτυχία (αλλά ξέχασα εσύ βάζεις την γάτα σου να κλαίει).

ΥΓ Εγώ δεν κάνω σαν το γατί του βίντεο φίλε μου! Εσύ δεν μπορείς να χωνέψεις ότι περάσαμε στην επόμενη φάση, και τα 40+ αντι-Ρεχαγκελικά πόστ που έχεις κάνει εδώ και καιρό σε αφήνουν ξεξρεμαστο.:happy2:

ea6gka είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις του Πλατινί. :o

Link to comment
Share on other sites

120.000 ομογενεις στην Ν. Αφρικη ειναι ΠΑΡΑ πολλοι , θα πεσει ξυλο για ενα εισιτηριο κλασικα
πωωωωω τι είπες τώρα:worship:......... Κάτσε να ρωτήσω αν μπορεί να με φιλοξενήσει κανένας συγγενής το καλοκαιράκι:jump:
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.