Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Δεν το έχω δει γιατί στο δεύτερο άνοιξα τηλεόραση.

Έδωσε επιτέλους κίτρινη στους ξυλοκοπους και δεν μπορούν να το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι

Ας πούμε ότι ήταν λίγο έως πολύ ποιο ηλίθιο από το ηλίθιο δεύτερο που φάγατε.

Link to comment
Share on other sites

όλο το ματς ήταν βγαλμένο από τα '00s. Ντάξει, παλεύεται αυτό, να θυμηθούμε και τα νιάτα μας.

Αλλά 2 γκολ από βολέ; Αυτό δε χωνεύεται με τπτ. Μιλάμε για επαγγελματίες, καλοπληρωμένους αθλητές.

Link to comment
Share on other sites

Τα αίτια της ήττας είναι με σειρά προτεραιότητας:

1. Παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Ειδικά αυτός ο Μποτία έκανε πράγματα και θάματα σήμερα. :flag: Το έχουμε ξαναπεί, η Ισπανία είναι για χώρα που ΔΕΝ βγάζει καλούς αμυντικούς! Είναι μια χώρα που κάνει καριέρα ως αμυντικός ο Βύντρα και του λένε κι ευχαριστώ!!!! Δεν ψωνίζεις Ισπανό αμυντικό από εκεί!!!

2. Μη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

3. Απαράδεκτος διαιτητής που άφηνε να πέφτει ξύλο στο κέντρο και φυσικά ευθύνεται για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 1-0 (btw διάβασα και για ακυρωθέν γκολ του ΟΣΦΠ στο α' ημίχρονο, το οποίο τόσο στο contra όσο και στο γκαζέτα το αναφέρουν ως λανθασμένη απόφαση του διαιτητή).

Το γκολ στο 42 και ειδικά ο τρόπος που επιτεύχθηκε ήταν κόντρα στην ροή του αγώνα και γέμισε άγχος την ομάδα. Στο Β προσπαθήσαμε να πιέσουμε πιο πολύ, αλλά ο τρόπος που επιτιθόμανταν ήταν προβλέψιμος και χωρίς φαντασία. Κρίμα ήταν μεγάλη ευκαιρία.

Link to comment
Share on other sites

Μα που κρύφτηκαν πάλι όλοι οι χθεσινοί πολυλογάδες; :hmm:

[MENTION=10521]jesus[/MENTION], το άσχημο δεν ήταν η ήττα, αλλά ότι πέταξε λευκή πετσέτα από το 1ο 10λεπτο κόντρα σε κάποια εστορίλ...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως πρέπει να είναι σπάνιο αν όχι μοναδικό. Όλες οι Ελληνικές ομάδες που παίξανε φέρανε το ίδιο σκορ. 2-0. Και βέβαια μόνο η μία και μοναδική εντός έδρας είδε αυτό το 2 να είναι δικό της. Οι άλλες πήραν το 0.

Ο Παναθηναϊκός κλοτσοσκούφι. Λες και η ομάδα μαζεύτηκε για πρώτη φορά εχτές και έκανε μια τυπική γνωριμία. Κανείς παίκτης δεν έδινε την μπάλα σωστά. Όλοι ψηλοκρεμαστά, δυνατά και άστοχα. Τις λίγες φορές που οι παίκτες κάνανε κινήσεις, οι συμπαίκτες τους δεν τους έδιναν την μπάλα ή την πέταγαν σε λάθος σημείο. Αν πάλι κάποιος πέταγε την μπάλα προς κάποιο κενό χώρο, κανείς συμπαίκτης του δεν είχε σκεφτεί να τρέξει προς τα εκεί. Σήμερα πραγματικά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τελικά ο Αναστασίου δεν έχει δουλέψει καθόλου την ομάδα ΧΩΡΙΣ Μπεργκ. Ή απλά η ομάδα είναι όλη ο Μπεργκ και χωρίς αυτόν, απλά είναι επιπέδου Πανθρακικός, Ξάνθη κ.τ.λ. Δεν ξέρω αν ο Μπεργκ είναι το χαλάκι που είχαν κρύψει από κάτω όλη την σκόνη τελικά και τώρα που ο Μπεργκ λείπει, ότι αυτή η σκόνη είναι εμφανής.

Τώρα τον ΠΑΟΚ δεν τον είδα. Είδα 5 λεπτά όπου και αυτός πέταγε την μπάλα όπου να ναι. Αλλά το ότι η ομάδα των 4άρων και του ηγέτη Κλάους, έχασε 2-0 από την τελευταία στην Γαλλία, που έχει και 12 γκολ παθητικό και μόλις 4 ενεργητικό, τα λέει όλα νομίζω. Αν ήμουν ο Αναστασιάδης θα γύρναγα από την Γαλλία με λεωφορείο για τιμωρία δική μου και των παικτών και σε κάθε πόλη που θα πέρναγα θα σταμάταγα και στην τοπική εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.