Jump to content


Το pc ελλαλησε !!


tehpldn

Recommended Posts

Γεια σας,

Λοιπον, ειχα αφησει το βραδυ ανοιχτο τον υπολογιστη και ξυπναω το πρωι παω να δω και ειχε μπει μονος του σε κατασταση αναμονης και μου ζητουσε κωδικο για να εισελθω και να τονισω πως κανεις δεν πειραξε τπτ. Πως μπορει να εγινε αυτο και τωρα πως μπορω να περασω το σταδιο του κωδικου ωστε να εισελθω στα windows?

Link to comment
Share on other sites

Αμα μπεις απο safe mode αποκλειεται δεν σου ζηταει κωδικο, θα μπεις και θα αλλαξεις τον κωδικο που σου ζηταει στην κανονικη εκκινηση απο τον πινακα ελεγχου απο τους λογαριασμους χρηστων εκει θα δεις δεν θα σου ζητησει τον παλιο οποτε θα βαλεις κατευθειαν εσυ δικο σου και θα μπορεισεις να μπεις

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια σας ειπα μπηκα και με safe mode και παλι μου ζηταει κωδικο και για το account μου και για τον administrator, καμια ιδεα? Εχω και αρχεια μεσα που τα χρειαζομαι :confused:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.