Jump to content



ΠΡΟΣΟΧΗ στη συμβατότητα VGA και VGA waterblocks


greekfragma

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.

Στο συγκεκριμενο θεμα θελω να επισημανω σε οσους εχουν υδροψυξη με full cover waterblocks στην καρτα γραφικων τους να προσεξουν κατι πολυ σημαντικο.

Αρκετες εταιριες αλλαζουν το pcb στις καρτες τους μετα απο λιγους μηνες αλλαζοντας και το revision της καρτας.

Συγκεκριμενο παραδειγμα εχω την δικια μου Sapphire 4850 512MB την οποια δροσιζα με ενα full cover Koolance waterblock.

Προσφατα που η καρτα χαλασε θελοντας να την κανω RMA βρεθηκα προ εκπληξεως.

ΟΛΕΣ οι νεες Sapphire 4850 512 έχουν τελείως διαφορετικο PCB κοντύτερο κατα 2 εκατοστα και με διαφορετικη διαταξη σε solid-state capasitors με αποτελεσμα το waterblock να μην ειναι συμβατο.

Για να λυσω το προβλημα μιας και δεν μου ηταν εφικτο να ξαναξηλωνω την υδροψυξη αλλαζοντας και το waterblock για να δεχθει το pcb της νεας καρτας αποφάσισα να περιμενω να βρω pcb ίδιο.Τελικά το σωστο pcb βρεθηκε απο φιλο συμφορουμιτη και ολα καλα.

οποτε........watch it.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο για να μην ανοίγω αλλο θριντ?

Ειναι καλητερα να παρω full cover waterblock η κανονικο και στις μνημες να βαλω ψηκτρακια?Γιατι 2 κανονικα εχουν οσο 1 ενιαιο και ρε γαμωτο εχω και cf..πολλα τα λεφτα...:(

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη τα ψυκτρακια δεν κανουν δουλεια λετε?..Βασικα δεν ανεβαζω καθολου τις καρτες αλλωστε δεν μου χρειαζεται..Θα υπαρχει προβλημα με θερμοκρασια στις μνημες η με καποιο failure εξαιτιας αυτου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.