Jump to content

skywalker

Premium Members
  • Posts

    272
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About skywalker

  • Γενέθλια 01/01/1978

skywalker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. skywalker

    Intel SSD

    update: μετα την γνωστη διαδικασια τα writes μειωθηκαν και αλλο!..Παμε για erase τωρα...
  2. skywalker

    Intel SSD

    ενταξει να σου πω εγω δεν τον αδικω τον ιντελακο γιατι ειναι χωρις erase απο περσι που τον αγορασα:-O Λογικο ειναι να τα χει παιξει λιγο
  3. skywalker

    Intel SSD

    Να πω την αληθεια την διαδικασια(Backup με Acronis, HDD Erase - Restore με acronis)την εχω σαν τελευταια λυση,και η παραπανω λυση με φοβησε καθως καποια απο τα παιδια ειπαν οτι ειχαν και χειροτερα αποτελεσματα,και στην ουσια δεν εχω καποιο σημαντικο προβλημα ωστε να επειγομαι..απλα σκεπτομενος φοβηθικα μηπως γινει χειροτερος ο δισκος και τοτε αναγκαστικα θα παει για σβησιμο... Αλλα θα κανω ενα try μπας και γλυτωσουμε τελικα το erase.. ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις
  4. skywalker

    Intel SSD

    οχι ο παλιος ειναι
  5. skywalker

    Intel SSD

    ρε παιδια τα writes του ιντελακου φαινονται λιγο πεσμενα..τι λετε?Προτεινετε καποια λυση?
  6. Κινητο φυσικα γιατι αν εξαιρεσω τις 1-2 φορες που ισως χρειαστει για καποιο σοβαρο ζητημα ολες τις υπολοιπες χρησιμευει για να μου πρηζουν τα παϊδια....(Κονσολα δεν εχω ετσι και αλλιως)
  7. skywalker

    The ATi Catalyst Driver thread.

    βασικα σε μενα οι 9.4 crashαριζαν τα 7 build 7077 x64 επεστρεψα σε 9.3 και ολα καλα παλι..
  8. Απλα εγω παντα το τρεχα σαν admin,εξου και η ερωτηση.. παντως ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με την συμβατοτητα
  9. σαν αδμιν το τρεχεις ε?
  10. ενα update με τα windows 7 7077 χ64 αυτη τη φορα: i7 920 @ 2,66MHz - X58 - INTEL MLC SSD 80GB - ICH10R - Windows 7 X64 BUILD 7077 Τα windows εχουν πειραχτει μονο οσον αφορα την λειτουργια του δισκου(indexing, prefetch κλπ off)
  11. i7 920 @ stock 6gb ram 1333 2 RE3 250gb raid 0/το λειτουργικο καθεται στα πρωτα 90gb. vista 64 ultimate SP1/not tweaked/ (οτι να 'ναι)εγκατασταση πριν την αναβαθμιση σε χ58 κλπ...
  12. skywalker

    Post yer picz!

    Να μαι και γω....
  13. skywalker

    Grand Theft Auto IV

    Γιατι δεν προσπαθεις να το τρεξεις με compatibility για vista?
  14. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Ειλικρινα και γω εχω σαστισει με αυτο το πραγμα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...το θεμα ειναι οτι σε ολους τους h/y του σπιτιου γινεται το ιδιο και μονο σε ορισμενα site.wtf? Tελος παντων μην το τραβαμε αλλο και παει και off topic δεν ειναι προβλημα του σερβερ αλλα μαλλον "κακο ματι":tomato: Θα φωναξω την ξαδερφη μου την καφεντζου με το μεταπτυχιακο στο ξεματιασμαμα να βαλει τα μεγαλα μεσα.:happy2: Ευχαριστω παντως παιδια που σπευσατε να βοηθησετε:flower:
  15. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    το κανει μονο με τον firefox astrolabe με το explorer περιηγουμαι κανονικα.Γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καμια ασυμβατοτητα-ρυθμιση στον firefox.Στην αρχη υποπτευθηκα την forthnet(με το γνωστο προβλημα στις ωρες αιχμης) αλλα γιατι δεν το κανει και με τον explorer? Επισης το κανει και στους αλλους τους h/y σε ενα λαπτοπ της δουλειας αλλα και στο κατεβαστηρι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.