Jump to content

skywalker

Premium Members
  • Posts

    272
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by skywalker

  1. skywalker

    Intel SSD

    update: μετα την γνωστη διαδικασια τα writes μειωθηκαν και αλλο!..Παμε για erase τωρα...
  2. skywalker

    Intel SSD

    ενταξει να σου πω εγω δεν τον αδικω τον ιντελακο γιατι ειναι χωρις erase απο περσι που τον αγορασα:-O Λογικο ειναι να τα χει παιξει λιγο
  3. skywalker

    Intel SSD

    Να πω την αληθεια την διαδικασια(Backup με Acronis, HDD Erase - Restore με acronis)την εχω σαν τελευταια λυση,και η παραπανω λυση με φοβησε καθως καποια απο τα παιδια ειπαν οτι ειχαν και χειροτερα αποτελεσματα,και στην ουσια δεν εχω καποιο σημαντικο προβλημα ωστε να επειγομαι..απλα σκεπτομενος φοβηθικα μηπως γινει χειροτερος ο δισκος και τοτε αναγκαστικα θα παει για σβησιμο... Αλλα θα κανω ενα try μπας και γλυτωσουμε τελικα το erase.. ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις
  4. skywalker

    Intel SSD

    οχι ο παλιος ειναι
  5. skywalker

    Intel SSD

    ρε παιδια τα writes του ιντελακου φαινονται λιγο πεσμενα..τι λετε?Προτεινετε καποια λυση?
  6. Κινητο φυσικα γιατι αν εξαιρεσω τις 1-2 φορες που ισως χρειαστει για καποιο σοβαρο ζητημα ολες τις υπολοιπες χρησιμευει για να μου πρηζουν τα παϊδια....(Κονσολα δεν εχω ετσι και αλλιως)
  7. skywalker

    The ATi Catalyst Driver thread.

    βασικα σε μενα οι 9.4 crashαριζαν τα 7 build 7077 x64 επεστρεψα σε 9.3 και ολα καλα παλι..
  8. Απλα εγω παντα το τρεχα σαν admin,εξου και η ερωτηση.. παντως ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με την συμβατοτητα
  9. σαν αδμιν το τρεχεις ε?
  10. ενα update με τα windows 7 7077 χ64 αυτη τη φορα: i7 920 @ 2,66MHz - X58 - INTEL MLC SSD 80GB - ICH10R - Windows 7 X64 BUILD 7077 Τα windows εχουν πειραχτει μονο οσον αφορα την λειτουργια του δισκου(indexing, prefetch κλπ off)
  11. i7 920 @ stock 6gb ram 1333 2 RE3 250gb raid 0/το λειτουργικο καθεται στα πρωτα 90gb. vista 64 ultimate SP1/not tweaked/ (οτι να 'ναι)εγκατασταση πριν την αναβαθμιση σε χ58 κλπ...
  12. skywalker

    Post yer picz!

    Να μαι και γω....
  13. skywalker

    Grand Theft Auto IV

    Γιατι δεν προσπαθεις να το τρεξεις με compatibility για vista?
  14. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Ειλικρινα και γω εχω σαστισει με αυτο το πραγμα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...το θεμα ειναι οτι σε ολους τους h/y του σπιτιου γινεται το ιδιο και μονο σε ορισμενα site.wtf? Tελος παντων μην το τραβαμε αλλο και παει και off topic δεν ειναι προβλημα του σερβερ αλλα μαλλον "κακο ματι":tomato: Θα φωναξω την ξαδερφη μου την καφεντζου με το μεταπτυχιακο στο ξεματιασμαμα να βαλει τα μεγαλα μεσα.:happy2: Ευχαριστω παντως παιδια που σπευσατε να βοηθησετε:flower:
  15. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    το κανει μονο με τον firefox astrolabe με το explorer περιηγουμαι κανονικα.Γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καμια ασυμβατοτητα-ρυθμιση στον firefox.Στην αρχη υποπτευθηκα την forthnet(με το γνωστο προβλημα στις ωρες αιχμης) αλλα γιατι δεν το κανει και με τον explorer? Επισης το κανει και στους αλλους τους h/y σε ενα λαπτοπ της δουλειας αλλα και στο κατεβαστηρι.
  16. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Κοιτα εδω και 10 λεπτα προσπαθω να σου απαντησω ρε jaco και δεν μπορω να μπω με το φιφη.Τον εκλεισα και ειμαι με explorer παλι. Λοιπον δεν εχω βαλει καποιο proxy,και επισης να σου πω οτι το κανε και σε αλλες σελιδες οπως tom hardware αλλα δεν με ενιαξε και ιδιαιτερα για να το δωσω σημασια ,αλλα με το thelab εχω θεμα ρε συ...
  17. skywalker

    TheLab v2 - Προβλήματα

    ρε παιδια την τελευταια βδομαδα σε καθε link του thelab που παταω μου βγαζει σφαλμα οριου χρονου συνδεσης ο φιφης..Με explorer ολα κανονικα,περιηγηται μια χαρα. Υπαρχει κανα θεματακι μεταξυ server & firefox?Σε ρυθμισεις η τιποτα αλλο? Sorry αν ειναι ατοπο.
  18. skywalker

    Grand Theft Auto IV

    Bασικα με την 9400gt που εχω στο αλλο pc δεν παιζεται παρα μονο στις χαμηλοτερες δυνατες ρυθμισεις για να μην σπαει νευρα.. Οντως...Κeep rocking!!:banging: LOL ναι ρε φιλε πολυ μπιχλα...αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλέθει...:-O:nono: Ε τι να κανουμε το παιδι μικρο ηταν και δεν ηξερε... Πραγματικα πολυ καλο οντος καθε gta και καλυτερο Ναι οντως φαντασου..Δηλαδη εσυ ακομη δεν το δοκιμασες?:to_pick_ones_nose:Εσυ χανεις..
  19. skywalker

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Εχεις δικιο διαβασα μερικα reviewδακια και λενε οτι ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της απλα δεν ειναι εχει και πολυ συνοδευτικο υλικο(βασικα αυτο το ειδα και μονος μου) Τεσπα να σου πω την αληθεια την αποψη μου την αλλαξανε στο πλαισιο που ειπε ο τεχνικος στον πωλητη(που τυνχανει να ναι φιλος)οτι δεν ειναι καλη...ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ Ο Μ.....Σ.???? Οποτε παμε για dfi:dance3:
  20. skywalker

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Βασικα το ξερω απλα εγω ειμαι με οθονη 1280χ1024 και μαλλον δεν θα παω σε κατι μεγαλυτερο συντομα οποτε να την κρατησω την p5q?η θα εχει εμφανες θεμα στα γραφικα σε σχεση με την p5e? γιατι για να πω και την αληθεια για την dfi δεν μπορω να πω και οτι ενθουσιαστηκα αν και δεν ειχα ποτε χρησιμοποιησει..
  21. skywalker

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Λοιπον ευτυχως ολα καλα,την αλλαξανε αλλα μου δωσαν asus 5q deluxe αλλα μου ειπαν αν δεν μου κανει να την αλλαξω.Το θεμα ειναι οτι εχω crossfire και δεν θα εχω θεμα με το p45? 2)Μηπως να επαιρνα την dfi x48 που εχει το πλαισιο στα ιδια λεφτα? 3)Αν υπαρχει αλλη εναλλακτικη ευχαριστως θα την ακουγα. Παντως δεν διατιθεμαι να δωσω εξτρα λεφτα για μητρικη αν ειναι ετσι παω σε χ58 και ι7...
  22. skywalker

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Παιδια η P5E ..Το θεμα ειναι οτι ειχε φυγει το αυτοκολλητο που εγραφε P5e πανω στη mobo και απο κατω εγραφε maximus formula αφου οπως ξερετε φορανε το ιδιο pcb.Και δω αρχιζει το προβλημα... Την παω χθες στο Πλαισιο για αλλαγη την αφηνω να την δουν κλπ μου λενε οτι θα με παρουν τηλ. Οντως το πρωι με πηραν να μου πουν οτι η αποδειξη εγραφε P5E και η mobo maximus formula. Διαλογος: -Η μητρικη δεν γραφει P5E γραφει maximus formula(Τεχνικος) -το ξερω ειχε αυτοκολλητο και εφυγε.. -Δεν ειναι P5E αυτη ειναι στρικερ..(!!!!!!!!!!!!) -Εμεινα αφωνος... -Εγω P5e αγορασα... -οκ θα σας παρουμε σε λιγο τηλ. -οκ Τηλεφωνο δεν εγινε οποτε τελιωνοντας απο την δουλεια πηγα απο εκει Λοιπον μου λενε παλι τα ιδια για το ονομα της mobo και κατι αλλα του στιλ θα παρουνε την ASUS να τους πει αν τους την πουλησε!!κλπ Το ΘΕΜΑ μου ειναι ξερει κανενας που ακριβως γραφει η ασους το s/n πανω στη mobo? γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυριο που θα παω θα πουν οτι την εχω αγορασει απο τη μαδαγασκαρη... (Να αναφερω οτι πηγα πληρες κουτι,αποδειξη και ο πωλητης του καταστηματος που μου την πουλησε ειναι και φιλος,αλλα ελειπε γαμωτ σημερα..) Δεν μου αρεσει να με περναν για μ....α και παιδια νομιζω οτι αυτο πανε να κανουν... Εγω λοιπον αυριο που θα παω παλι απο κει πως πρεπει να αντιδρασω??(Ειναι πραγματικη ερωτηση,δεν ειρωνευομαι κλπ)
  23. skywalker

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    αερα με zalman 9700:banging:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.