Jump to content


Blu-Ray rom + philips 37'' 9603 cineos + powerDVD


Mercenary

Recommended Posts

Καλημερες παιδια. Οπως αναφερει και ο τιτλος το προβλημα μου σχετιζεται με αυτα τα 3 σε συνδιασμο. Δηλαδη οταν βαζω ενα blu-ray να πεξει μεσω του υπολογιστη δεν μπορω να βγαλω τα cinematics( μαυρες γραμμες πανω και κατω). Το powerDVD δεν εχεις επιλογες στο aspect ratio για μπορω να προσαρμοσω την εικονα οπως θελω. Το μονο που εχει αμα θυμαμαι καλα σε αυτη την επιλογη ειναι 1 keep aspect ratio και 2 strech to the screen αλλα δεν εχουν καποιο effect. Μηπως καποιος εχει βρει καποια λυση? Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Mercenary αν και δεν ειμαι εντελως συγουρος το aspect radio το καθοριζεις πριν να "καψεις" το dvd,br. Δεν μπορεις να το αλλαξεις εσυ, το αλλο που μπορεις να κανεις για να μην φενονται οι μαυρες μπαρες εν να αλλαξεις το aspect στην τηλεοραση σου αλλα δεν σου το συνιστω γιατι στην ουσια κανεις zoom στην εικονα:T:

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαινω της λες φιλε μου gns αλλα αμα βαλεις ενα dvd sto vlc και πας στις επιλογες του aspect ratio στην ανοιγει κανονικα την εικονα απλα επιλεγοντας 16:9 απλα δεν μπωρο να χρεισημοποιησω αυτη την μεθοδο γιατι το vlc δεν υποστηριζει blu ray. Aπο την αλλη μερια αμα παω απο τις ρυθμισεις τις τv το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανοιξω ελαχιστα την εικονα.

Link to comment
Share on other sites

Χαλάει η αναλογία όπως είπε και ο kallileo.

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=5528

Λοιπον ομολογω οτι εχω μπερδευτει. Να το παρουμε αλλιως. Μολις βαλω στο DVD PLAYER οχι ομως απο το pc μιλαω για επιτραπεζιο dvd. H tv κατευθειαν ανοιγει τις μαυρες γραμμες. Αυτο το πραγμα θελω να κανω. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι οταν παιθζω απο τον υπολογιστη δεν γινεται αυτο. Και κατι αλλο οταν μια τανια εχει μαυρες γραμμες και την ανοιγουμε με vlc ποθ εχει την δυνατοτητα να βγαζει τις γραμμες εχοθμε απολια στην εικονα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.