Jump to content

WD6400AAKS υψηλο access.. RMA???


Recommended Posts

Πηρα σημερα απο πλαισιο 640αρι..

Ετρεξα hd tune και fast και accurate, ετρεξα hdtach και το μικρο και το μεγαλο...

Transfer Rate κανονικο.. δλδ max 118, min 53, avg 94.. H γραμμη γραμικοτατη...

Ετρεξα διαγνωστικο της western τα περασε ολα κομπλε.. ετρεξα το scan του hdtune το περασε [και το κανονικο και το γρηγορο].. θερμοκρασιες κανονικες...

Αλλα!! Αccess στο hdtune 16ms και στο tach 16.5... [σε ολα τα test αργα-γρηγορα]

3-4 φορες τα τεστ

Εκανα τα test και με το ncq enabled και disabled.. σε φρεσκια εγκατασταση xp pro sp2 περασμενα σε αλλο σκληρο...

mobo abit ip35 pro.. ενας raptoras και αλλοι 2 western δεν εχουν προβλημα...

RMA περναει???? Ειναι λογος για rma τo υψηλο [σχετικα] access???

[θα ξαναμπω το πρωι...]

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι θέμα επισκευής..Είναι setting το οποίο αλλάζει. Απλά όταν είναι ενεργοποιημένο μπορεί να ρίχνει το access time...

Δείτε και review από το αδερφάκι του...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.