Jump to content



Bios crash Help!!!!!


SkaL-

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω ένα fujitsu Siemens Amilo L1300, σήμερα έκανα μια προσπάθεια να φλασάρω νέο bios με σκοπό να αλλάζα cpu(έχει celeron Μ και θα έβαζα έναν Pentium M750). Κατεύασα το πρόγραμμα της fujitsu Siemens που κάνει το φλασάρισμα μέσα απο τα windows, έκανα οτι έλεγε και στο τέλος μου έβγαλε error και είπε να προσπαθήσω πάλι. Μέτα απο καμιά 10αρια αποτυχιμένες προσπάθειες και άφου έβγαζε πάντα error αποφάσισα να κάνω restart άλλα τπτ γυρίζουν μόνο οι ανεμηστήρες και τπτ άλλο.

Δεν έχω ίδεα απο laptops και δεν ξέρω τι να κάνω, όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να κανεις αυτα που ειχαν πει και σε μενα οταν επαθα αντιστοιχο προβλημα. Δεν ξερω βεβαια αν καποια απο αυτα ειναι ευκολο να γινουν σε laptop αλλα δοκιμασε οτι μπορεις:

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54702&highlight=asus+update+failure

Link to comment
Share on other sites

Το καλήτερο νομίζω που μπορεις να κανεις ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ειναι να το πας για service στην επισημη αντιπροσωπια, και αμα σου πουνε τιποτα μπαρμ******λα , αστους και βρες κανενα πορωμένο ατομο με τα πισι να στο φτιαξει ...:o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.