Jump to content



Βοήθεια για τη σύνδεση 2 λάπτοπ σε δίκτυο


dark_ds

Recommended Posts

τοσο καιρο προσπαθουσα να συνδεσω το desktop μου(xp pro) με το laptop(vista) και τπτ! σημερα πηγα να συνδεσω το laptop μου με το laptop ενως φιλου μου και παλι τπτ! δεν μπορω να μεταφερω αυτα που θελω! με ποιον τροπο να το σπασω ή αν μπορω να τα συνδεσω τελος παντων?:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Για να συνδέσεις 2 υπολογιστές μεταξύ τους (desktop, laptop δεν έχει σημασία) χρειάζεσαι είτε ανάστροφο καλώδιο δικτύου (έτσι το ζητάς) ή το κάνεις με τη χρήση κανονικού καλωδίου δικτύου και ενός router. Για περισσότερα δες εδώ και εδώ.

Υ.Γ. ελπίζω όταν λές να σπάσεις να αναφέρεσαι στην υποβάθμιση της φυσικής τους κατάστασης και όχι σε κάτι παράνομο. Για την πρώτη περίπτωση, σου προτείνω σφυρί βάρους > 3kg (aka βαριά), για βέλτιστα αποτελέσματα:p

Link to comment
Share on other sites

προσπαθω και με καλωδιο ethernet και μεσω switcher αλλα και παλι δεν το βλεπω το αλλο pc. το σπασιμο καλα το καταλαβες :p τεσπα. θα κοιταξω αυτα που μου εδωσες και βλεπουμε. ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως σε εμένα εάν συνδέσω το PC (XP) με το Laptop (Vista) με κανονικό καλώδιο, μια χαρά βλέπει το ένα το άλλο.

Αρκεί φυσικά όπως ανέφερε παραπάνω ο l2phile να έχουν το ίδιο Workgroup.

Συνήθως από default έχουν είτε "Workgroup" είτε "MSHOME".

Link to comment
Share on other sites

επρεπε να κανω ενεργοποιηση εντοπισμου δικτυου στα xp, ε εψαχνα απο δω και απο'κει. πηγα εκει που βαζεις ονομα στο pc και ηταν εκει η επιλογη. πατησα.. εκανα και reboot και ολα οκ :D:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.