Jump to content



νέο all around pc, τα φώτα σας plz


JaguarOne

whatta?  

12 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

καλησπέρα... μετά από πολύ καιρό θα φτιάξω νέο pc γιατί το laptop δεν την παλεύει....

τα σίγουρα:

  • αγορά από το πλαίσιο λόγω ευκολίας
  • 2x2gb trancend ddr2-800 με ~53. τζάμπα πράμα και 5-5-5-15
  • μια passive 3450 λόγω s-video/tv-out
  • τα υπόλοιπα παίζουν όλα

πιθανές επιλογές όπως τις έχω μελετήσει με βάση το κόστος είναι ένας Ε7200/Ε4700 παρέα με την Foxconn P43A ή ένας amd8450 παρέα με την ASUS M3A78Pro (εναλλακτικά ένας AMD9650). Αν το πλαίσιο έφερνε boxed 8200/8300 κοντά στα 130 θα τον έβαζα και αυτόν στην επιλογή...

οι προϋποθέσεις είναι ότι το μηχάνημα θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα: video editing (encoding/decoding), photoshop, ταινίες, ελαφρύ gaming, μουσική, compiling και όλα αυτά 14/7... οπότε θέλει λίγη δύναμη, και κατα προτίμηση να μην καίει πολύ ρεύμα και να μην ζεσταίνεται πολύ... O/C ούτως η άλλως δεν θα γίνει καθόλου. Το θέμα είναι ότι συχνά πυκνά όλα αυτά θα γίνονται ταυτόχρονα, αλλά λεφτά για κάνα μεγάλο quad core δεν παίζουν

Αρχικά ήμουν πολύ υπέρ του AMDΧ3 κυρίως λόγω 780G (και hybrid CF) και του 3ου πυρίνα που κάνει τα windows να πηγαίνουν λίγο καλύτερα αλλά από κατανάλωση/ζέστη δεν τα πάει και πολύ καλα... Μετά σκέφτηκα να πάρω τον 9650 που είναι αρκετά δυνατός αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αρκετά ζεστός και θα μου πάρει τα αυτιά.

Σήμερα είδα τον 7200 και είναι καλή επιλογή, το ίδιο και ο 4700. Και οι δύο είναι πιο γρήγοροι απο τον Χ3Core σχεδόν σε όλες τις δοκιμές (και πιο ακριβοί...) από την άλλη ίσως χρειάζεται ο 3ος/4ος πυρήνας σε τόσο έντονο multi-tasking.

Την δημοσκόπιση την έβαλα multiple-choice μιας και παίζει και το θέμα επιλογής πλατφόρμας και το upgradeability

Αυτά τα... πολλά με λίγο κόστος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.