Jump to content



Ερχονται οι Nvidia gt270, 290 και gx2


stratakisggiioo

Recommended Posts

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/10/08/nvidia-270-290-gx2-roll

Και για άλλη μία φορά λοιπόν η Nvidia άλλαξε τα ρούχα της και τα έβαλε αλλιώς. Μετά από την 8800 gt που έγινε 9800 gtx και μετά 9800 gt και την 8800gs που έγινε 9600 gso που θα ξανα αλλάξει σε βελτιωμένη έκδοση 9600 gso http://en.expreview.com/2008/10/08/1049.html ένα μπάχαλο με τα πολλά, θα αλλάξει τα ονόματα των 260 και 280 σε 270 και 290 μέσα στο Νοέμβριο απλά επειδή άλλαξε τη μέθοδο κατασκευής (δεν ξέρω αν το είπα σωστά...) στα 55nm. Έτσι λοιπόν, θα (ξανα)βγουν οι κάρτες με λίγο λιγότερη κατανάλωση κατα τ'άλλα, θα έχουν τους ίδιους χρονισμούς.

Σχόλιο του αρθρογράφου του Inquirer: As always with transistors, you can take the power savings as such while keeping the clocks the same, or keep power consumption the same and jack up speed. Guess which one NV is going to do? Hint: "20W less power consumption!" on the side of the box won't sell many cards. You would be better off airbrushing bigger nipples on the chrome chick cover art!!!

Όσων αφορά την gx2, απ ότι κατάλαβα, θα είναι μία διπλή gt270 (πρώην 260) με σκοπό να ανταγωνιστεί την 4870χ2.

Αυτά ο χρόνος θα δείξει!!! Περιμένουμε ένα επίσημο τεστ να δούμε τι άλλαξαν τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Όλες η κάρτες αποδίδουν κάπως.

Το θέμα είναι αν συμφέρουν συγκριτικά με άλλες.

Αλλάζουν ονόματα, αλλάζουν τιμές , ταμπελάκια κλπ

και όσο γίνετε αυτό η ΑΤΙ και η κάθε ΑΤΙ σου έχει καινούργιο καλύτερο

προιόν ίδια κατηγορίας και τιμής ;)

Αποδίδει η Nv , θα αγοράσεις Nv?

Link to comment
Share on other sites

Άλλαξαν memory interface και κλοκια

anyway, ο αρθρογράφος στο Inquirer, το έλεγε και εγώ απλά το μετέφρασα έτσι. Ίσως και να μην κατάλαβα καλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Όλες η κάρτες αποδίδουν κάπως.

Το θέμα είναι αν συμφέρουν συγκριτικά με άλλες.

Αλλάζουν ονόματα, αλλάζουν τιμές , ταμπελάκια κλπ

και όσο γίνετε αυτό η ΑΤΙ και η κάθε ΑΤΙ σου έχει καινούργιο καλύτερο

προιόν ίδια κατηγορίας και τιμής ;)

Αποδίδει η Nv , θα αγοράσεις Nv?

Αν αποδιδει σε σχεση με τον ανταγωνισμο εννοω προφανως.Μονη της τι να αποδωσει; Να δουλευει απλα;

Άλλαξαν memory interface και κλοκια

πηραν τις καλες 8800GTS 512 , και τις κανανε 9800GTX.

Link to comment
Share on other sites

Παιδακια ΑΤΙ R800 ερχεται το 09. Eπίσης 5850 5870 κτλ.

http://www.tech-forums.net/pc/f62/ati-r800-concept-wow-184906/

Mάλιστα, βλέπω σε λίγο καιρό να αλλάζουν πάλι της ονομασίες...

Ευτυχώς δεν πήγα να πουλήσω την 9800ΧΤ μου όταν βγήκε η σειρά 9 της Νvidia. Όλο και κάποιος αδαής θα την έπαιρνε :alien:

Link to comment
Share on other sites

Ωχου ειναι σιχαμαρα να βγαινουν καινουργια GPUs καθε τρεις και λιγο :getlost:

μετα απο λιγα μηνακια θα βγαλει η Nvidia

μετα απο λιγα μηνακια θα ξαναβγαλει η ATI

μετα απο λιγα μηνακια αντε παλι θα ξαναβγαλει η ΑΤΙ για να απαντησει στην Nvidia

μετα απο λιγα μηνακια αντε παλι θα ξαναβγαλει η ΝVIDIA για να απαντησει στην ATI

Ειχαμε ηρεμησει λιγακι αντε αρχισαμε παλι την ιδια ιστορια.

Οτι και να παρεις σε λιγα μηνακια θα εχει ξεπεραστει

ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΠΙΑ !!

Αυτη την δουλεια θα κανουμε θα αλλαζουμε τα hardware σαν τις καραμελες λες και μας τρεχουν τα λεφτα απο τα πατζακια για να μπορουμε να ειμαστε στην τελευταια λεξη της μοδας ωστε να μπορουμε να χαρουμε ενα παιχνιδακι

Να παει να γαμ*** ο Nνidia VS ATI War

Το καταντησανε ΣΠΟΡ για πλουσιους και φανατικους

Link to comment
Share on other sites

Έρχονται Χριστούγεννα. Πρέπει να βγάλουν φρέσκο πράμα στα ράφια....

Πάντως δε θα με χαλούσε να περιμένω μια 260 στα 55nm που θα καίει και θα ζεστένεται λιγότερο....

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω εσεις τι λετε..εμενα παντως η επομενη αναβαθμιση θα ειναι σιγουρα vga...θα μεινω βασικα με την GTX οσο αντεξει ακομα..κ μετα θα παω για καινουργια σιγουρα..:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

εμεις φταιμε βασικα για αυτο,αλλα επειδη ειμαστε ελληναρες και παρτακιδες ποτε δε προκειται να γινει μποικοταζ γενικα σε κανενα προιον ειτε αυτο ειναι υπολογισης με ολα τα συναφη του ,ειτε αυτο λεγετε τροφιμα ειτε οτι αλλο εσεις νομιζετε.προσφατα φιλος απο ιαπωνια που μενει εδω και 3 χρονια ηρθε για διακοπουλες ελλαδα και σε μια συζητηση μου ειπε οτι πολλα παιχνιδακια που βγαινουν στην αγορα εχουν καποιες ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΟΥΛΕΣ σε αντιστοιχα ιδια που ερχονται για ευρωπη οσον αφορα στις απαιτησεις γραφικων και συστηματων,ωραιο ε?ο ιαπωνας μπορει να παιζει ενα cod4 με μια 6800 nvidia π.χ. kai εσυ στην ευρωπη να θες μια 8600gts π.χ. το λιγοτερο,και το περιεργο ειναι οτι για αποδειξη του ειχα ζητηση να μου φερει ενα για να πιστεψω και τελικα καταλαβα ποσο μ@λ@κες ειμαστε εδω περα.και ξαφνου να ενα cod4 να τρεχει σε ενα athlon 2000 xp+ me 1gb ram ddr 333mhz kai vga 6800 ,και οχι τιποτα αλλο με τις επιλογες ολες τσιτα τερμα.πως σας φαινετε?ωραιο ε?στην ιαπωνια γενικα εχουν τραβηξει κατι μποικοταζ στα θεματα υπολογιστων που εμεις εδω θελουμε χιλιετιριδες να τους φτασουμε,αλλα ειπαμε παρτακιδες και προβατα ελληναρες ειμαστε και επειδη εχουμε βασικο μισθο 580ευρω τσιμπαμε και μια 9800χ2 με 400ευρουδακια ,και οι ιαπωνες με βασικο μισθο 2400ευρω παιζουνε cod4 σε συστηματακια ολοκληρωμενα των 150 ευρω.θελουμε στην ελλαδα ολοι να το παιζουμε οτι ειμαστε και εμεις παιδια των βορειων προαστιων οποτε καλα να μας κανουνε το πλαισιο και το καθε πλαισιο σε εισαγωγικα με τις εξωφρενικες τιμες τους και εσεις ως προβατακια τους να τα σκατε γερα με τσαμπουκα για μια ram made in china και vga made in china καθε 6 μηνακια με κοστος κατασκευης τους σχεδον οσο 2 σουβλακια στον σουβλατζη της γειτονιας σας.Και οποιος νομιζει οτι εχω αδικο ας αντικρουσει αυτα που προειπα παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδή για να καταλάβω, οι εταιρείες παιχνιδιών βγάζουν ξεχωριστές εκδόσεις στα παιχνίδια τους για τη Ιαπωνία? Αμα ειναι έτσι να μάθουμε όλοι Ιαπωνικά. Φίλε taotao...αν δεν δώσεις στοιχεία με εικόνες αριθμούς αναλύσεις fps, να δούμε αν η ποιότητα των γραφικών είναι η ίδια κτλ κτλ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, οχι οτι εχω κατι μαζί σου αλλά μου φαίνεται απίθανο εμεις σε Ευρωπη και Αμερική να είμαστε τα πρόβατα και οι Ιάπωνες οι μάγκες. :nono:

Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ!!! Και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστεύψω!!! Αν κοιτάξουμε σε ιαπωνικά site με παιχνίδια υπολογιστών δηλαδή, οι απαιτήσεις των παιχνιδιών θα γράφουν 6800 nvidia και χ700 ati?? :hang3: Αν είναι έτσι, να κάνουμε ένα groupaki να δώσουμε τα λεφτά που θα δίναμε σε αναβαθμίσεις pentium 10, ati 10000 και nvidia gtx 900 και ddr 9 για να μάθουμε Ιαπωνικά!!! japan rules!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.