Jump to content


χτυπημα στην οθονη laptop αφησε 'γραμμες' (toshiba) (photos included)


panaiz

Recommended Posts

επεσε κατι πανω στην οθονη του laptop την ωρα που ηταν κλειστος (επεσε πανω στο πλαστικο και οχι πανω στο γυαλι).

το laptop ειναι 2+ ετων, το μπροστινο γυαλι δεν εχει ρωγμες η τιποτα αλλο, πρεπει να εσπασε κατι απο μεσα.

φτιαχνεται τωρα αυτο; πρεπει να το στειλω στην αντιπροσωπεια ή να το παρω σε κανενα καταστημα; αν ναι λετε να ειναι ασυμφωρει η τιμη;

dscn0031resizeqc2.th.jpg

dscn0033resizehf8.th.jpg

dscn0035resizema7.th.jpg

dscn0038resizeyj5.th.jpg

dscn0040resizeff7.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

http://www.fix-it.gr ;)

Το FIX-it.gr ειναι ένας δικτυακός τόπος ο οποίος ασχολείται κυρίως με την εμπορία, αντικατάσταση και επισκευή οθονών για φορητούς υπολογιστές.

Link to comment
Share on other sites

στο fix-it.gr εχει μονο 1 οθονη 15.4 και ειναι Dell στα 133 ευρω. οποτε δεν κανει, αφου εγω ψαχνω για toshiba. και εχει αλλη μια που ειναι 17αρα acer, γενικα δεν εχει ποικιλια μονο 2 οθονες εχει ολες κ ολες.

@neuromancer

οντως

οταν λετε αλλαγη panel τι εννοειτε; οτι το πλαστικο περιβλημα και το μπροστινο γυαλι θα παραμεινουν οπως εχουν και απλως θα αλλαξουν το σπασμενο μερος στο εσωτερικο της οθονης το οποιο ειναι το panel;

και αν ναι λογικα αυτο γινετε μονο απο αντιπροσωπια ετσι;

Link to comment
Share on other sites

Aυτό που ζητάς πριν αρκετό καιρό, το καλοκαίρι δηλαδή, είχε συμβει σε ένα παιδί από το forum. Δεν λέω κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να μην θέλει ο ίδιος να αναφερθεί το όνομά του.Θα του το πω και άμα θέλει θα εποικηνωνήσει μαζί σου με pm.Πάντως το θέμα του λύθηκε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Συγγνώμη που δεν λέω παραπάνω, αλλά τότε είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και δεν θέλω να ξαναέχουμε τα ίδια.

Link to comment
Share on other sites

Τι οθονη εχεις,μπορεις να που πεις καποιο model number της και γενικα οτι στοιχεια εχει.Εχω ενα λαπτοπ που δεν βρισκω backlight inverter,αν κανει η οθονη σου μπορουμε να κανονισουμε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.