Jump to content



LG 2600HP Η NEC 2690WXUI?


gio102004

Recommended Posts

ΙΔΟΥ η απορια δύο οθονες με παραπλησιες τεχνολογιες ισως ακριβως ιδιες (οποιος ξερει λεπτομερειες ας τις πει) και με ουτε λιγο ουτε πολυ 500 ευρα διαφορα!μερικες φορες και παραπανω......ακουω κατοχους...ακουω επιχειρηματα.εγω θελω απλως ενα μονιτορ το οποιο θα χει τα καλα ενος μονιτορ δηλαδη για παραδειγμα λιγοτερο λαγκ απο μια lcd-tv αλλα να μπορω βρε αδερφε να ξαπλων το βραδυ να δω μια ταινια και να μην ξεφτιλιζονται τα χρωματα....ο brother εχει μια 32" lg-tv (lc56/46κατι), σε γωνιες θεασης (αυτες τις παλιομετριες γωνιες που εγω θελω-30-40" ) ειναι μια χαρα.αλλα δεν καθεσαι να γραψεις word για παραδειγμα ουτε να σερφαρεις-τυφλώνεσαι.gaming?αρκετο λαγκ.εγω παλι εχω μια με tn 22" lg-monitor.η ταινια γιανεται εφιαλτης αμα γυρω λιγο....ποτε ξανα tn!εχω καταληξει σε μια απο τις δυο.θελω τελειοτητα σε ολα σχεδον....οποτε τι προτεινεται παιδες,να περιμενω μηπως βγαλει η lg την καινουργια σειρά της?να παρω τη nec?να πάρω planar οπως ειδα και στο διαδύκτιο????ποια?

Link to comment
Share on other sites

Oταν μιλάμε για 500Εuro διαφορά..... τότε δε μπορεί να υπάρξει σύγκριση.

Εαν έχεις δυνατότητα να δώδεις τόσα, μπορείς να πάρεις και το ΑΠΟΛΥΤΟ που ακούει στο ΟΝΟΜΑ EIZO. :worship:

Oσο για τις διαφορές ανάμεσα στις δύο οθόνες που αναφέρεις, εγώ προσωπικά - ανεξέρτητα από τα χρήματα, πάλι LG θα έπερνα για τον απλό λόγο ότι με το GLOSSY της NEC υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις αντανακλάσεις σε τέτοιο βαθμό που γίνεται πολύ κουραστική η χρήση της σε χώρο με αρκετό φωτισμό.

Δε γουστάρω να βλέπω την φάτσα μου στην οθόνη όταν παίζω βρε παιδί μου COD2 Και είναι σε σκοτεινό ΜΑΡ.... :hehe:

To θέμα είναι πως για να βρείς την LG (S-IPS) είναι κομμάτι δύσκολο...

Οσο για ΧΡΩΜΑΤΑ - ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΣΗΣ - ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ - CONTRAST σε ταινίες, με την LG απλά ψάχνεις να βρείς που σου έπεσαν οι μασέλες...:drool::jump::happy2:

ΥΓ.... Αν μπορείς να δείς και τις δύο από κοντά θα μπορέσεις να κάνεις την επιλόγή σου καλύτερα....

Μην ξεχνάς ότι η LG δεν έχει HDMI αλλά είναι FULL HDCP...

Link to comment
Share on other sites

Oταν μιλάμε για 500Εuro διαφορά..... τότε δε μπορεί να υπάρξει σύγκριση.

Οσο για ΧΡΩΜΑΤΑ - ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΣΗΣ - ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ - CONTRAST σε ταινίες, με την LG απλά ψάχνεις να βρείς που σου έπεσαν οι μασέλες...:drool::jump::happy2:

Οντως στην αρχη θα σου πεσει η μασελα...βεβαια μετα αν το παλεψεις λιγο με τις καμπυλες και συνηθησεις να βλεπεις οτιδηποτε πορτοκαλι σαν κοκκινο...θα εισαι οκ.:hehe:

Η οθονη ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της....λιγη συνηθεια θελει.

Link to comment
Share on other sites

παιδες ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. ,μαλλον μιλατε μερικοι απο σας απο πρωτο χερι φανταζομαι πως είστε κατοχοι της μιας η της αλλης.απο το απαραδεκτο μονιτορ που εχω να παω στην 2600hp θα ημουν ευχαριστημενος;δυσκολο να τις δω απο κοντα.ειδα ενα review και για τις δυο απο το prad αλλα και σε μερικα forum παρουσιαζαν την nec ως το απολυτο οπλο!μακαρι να υπηρχε στο thelab μια παρουσιαση για αυτες η μια απ τις δυο.μονο τους λαμπητες εμπιστευομαι.....και αν υπαρχε ηδη παρουσιαση συγχωρεστε την αγνοια μου...ειμαι απλως απαραδεκτος....δεχτες και αλλες γνωμες βεβαια να δουμε τι σκεφτονται κι αλλοι:unsure::unsure: λαμπητες για αυτο το θεμα...

Link to comment
Share on other sites

Η NEC ειναι η καλύτερη 26άρα, τελεία και παύλα. Έχει 10μπιτο LUT και το Colorcomp που εξομαλύνει τις διακυμάνσεις του backlight με αποτέλεσμα σχεδόν 100% ομοιογένεια, κάτι πολύ δύσκολο για τέτοια μεγέθη...

Δυστυχώς δεν πουλιεται στην Ελλάδα.

Η LG για τα λεφτά της νομίζω ηταν οτι καλύτερο, δυστυχώς δε την βρίσκεις εύκολα πλέον...

Link to comment
Share on other sites

Kαλή φαίνεται βέβαια έχει μεγάλο χρόνο απόκρισης και είναι πολλά τα λεφτά Άρη......Άσε που δεν νομίζω και στους περισσότερους να χρησιμεύει μια τέτοια οθόνη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.