Jump to content



Προβλημα μετα απο καθαρισμο ιων και φορματ


strong

Recommended Posts

Κολησσα 2 ιους το amvo.exe και τον ckvo.exe κατεβασα το kaspersky virus removal tool και σε safe mode

καθαρισε οτι βρηκε απο ολους τους δισκους, ομως στην συνεχεια προσπαθωντας να ανοιξω καποιον δισκο μεσα απο το

ο Υπολογιστης μου δεν ανοιγε με διπλο κλικ και μου εβγαζε το εξεις μυνημα:''Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας.Δημιουργηστε μια συσχετιση απο τον πινακα ελεγχου "επιλογες φακελων". Μετα απο αυτο εκανα φορματ στον C: και παλι ομως δεν ανοιγει κανενας δισκος μονο ο C: ανοιγει, τι να συμβαινει αραγε;

Link to comment
Share on other sites

Με δεξί κλικ και "Εξερεύνηση" ανοίγουν; Αν ναι, θέλουν format. Αν όχι, πάλι θέλουν format. :p

Απλά, άμα καταφέρεις και τους ανοίξεις, μετέφερε κάπου αλλού τα δεδομένα, και ρίξε ενα φορμάρισμα. :)

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παίζει με το boot. Το έχω πάθει πολλές φορές με φλασάκια που μολύνονται.Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αλλά υποθέτω ότι οι ιοί μολύνουν το boot του δίσκου, και όταν σβήνεται ο ιός, σβήνεται και το αρχείο που boot-αρει ο δίσκος. Με format λύνεται πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Παλιός vbscript ιός που απόσο ξέρω καθαρίζεται. Αλλάζει την default ενεργεια διπλού κλικ σε δίσκο. Αντί να γίνεται open τρέχει το script του ιού!. Αν κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο θα δείς με bold γράμματα την default ενέργεια που λογικά δεν είναι open. Απλά επιλέγεις open και βλέπεις τον δίσκο.

Τώρα το virus script νομίζω είναι στο root αλλά λογικά θα εξαπλώνεται με κάποιο τρόπο. Θυμάμαι από άλλον ότι είναι μπελαλίδικος ιός αλλά κυκλοφορεί πάνω από χρόνο και δε νομίζω να μην τον καθαρίζουν τα antivirus.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.