Jump to content



Ασυρματο τοπικο δικτυο


loukas

Recommended Posts

Καλημερα!Θα θελα να ρωτησω καποια πραγματακια ετσι ωστε να με φωτισετε στην εξης μου ερωτηση...

Λοιπον εχω 2 ενεργους Η/Υ στο σπιτι μου οπου ο ενας ειναι Laptop,εχει κανονικα ασυρματη καρτα δικτυου και εχω και πανω στον main μου ασυρματο modem US robotics...Πως γινεται να συνδεσω τον Laptop ασυρματα παντα στον main μου χωρις παντα Bluetooth...που αν δεν κανω λαθος τα εχει κατω αριστερα δινοντας σου την επιλογη να τα κλεισεις και να τα ανοιξεις....

Επαναδιατυπωνω σε λιγα λογια για να γινομαι κατανοητος...Πως γινεται να συνδεσω εναν Laptop σε ασυρματο modem?Παντα με συνδεση απο καρτα δυκτιου!!:dots:

Ευχαριστω πολυ!!:worship:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι δύσκολο αυτό που θέλεις. Ρύθμισε το USR να εκπέμπει στο wireless, βάλε encryption στο ασύρματο, στο laptop κάνε αναζήτηση για ασύρματο δίκτυο, επίλεξε το δικό σου, βάλε το ίδιο κλειδί για το encryption και πλέον είσαι έτοιμος.

Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβως ειναι το USR οπως και το encryption???Επειδη δεν ασχολουμαι και πολυ με τα δικτυα αν μπορεις και εχεις το κουραγιο να μου πεις βημα βημα τοτε θα σου ειμουν ευγνωμων!!!

Ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη για την ταλαιπωρια!!:agree:

Link to comment
Share on other sites

το USR ειναι το ρουτερ σου.US Robotics.

μπες στο μενου του και ενεργοποπιησε το ασυρματο,βαζοντας του ενα κλειδι ασφαλειας.(ολα ειναι ευκολα και λογικα εχεις manual).

μετα μπες στον φορητο,συνδεσου στο ασυρματο δικτυο αυτο,κοπιαρε το κλειδι που εδωσες και εισαι κομπλε.

Link to comment
Share on other sites

Μισο λεπτο!Αυτα τα ξερω,ο Laptop ειναι συνδεδεμενος στο Internet ακριβως με τον ιδιο τροπο που μου ειπες....αλλα δεν πιανει τις μεγιστες ταχυτητες που πιανω εγω με τον main

Δηλ θες να μου πεις οτι εχω και την δυνατοτητα να ενεργοποιω και το αντιθετο την ασυρματη καρτα?Γτ κατω αριστερα ο Laptop μου δινει αυτην την δυνατοτητα!

Link to comment
Share on other sites

H ταχύτητα σύνδεσης του κεντρικού υπολογιστή στο router, μέσω καλωδίου, είναι κατά 99,99% στα 100Mbit.

Το ασύρματο του φορητού, ανάλογα με το μοντέλλο κάρτας που φοράει, είναι στα μισά 50Μbit (στην καλύτερη) μέχρι και στο 1/10ο 10Mbit ακόμα ποιό κάτω (στην χειρότερη).

Ρόλο παίζει η απόσταση, τα εμπόδια που παρεμβάλονται κλπ.

Για να έχεις τις ίδιες ταχύτητες πρέπει να συνδέσεις το φορητό με καλώδιο στο router όπως και τον κεντρικό υπολογιστή.

Δεν θέλει κάποια ρύθμιση, θα συνδεθεί κατευθείαν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.