Jump to content



Κλείνουν οι servers του Hellgate: London


Aligator21

Recommended Posts

Η Namco Bandai ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους servers του Hellgate London μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2009 και μόλις περάσει η συγκεκριμένη ημερομηνία, θα κλείσουν.

Μέχρι τότε, το online multiplayer αυτού του action-RPG τίτλου θα συνεχίσει να είναι δωρεάν ως μία "χειρονομία περαιτέρω στήριξης" από τη Namco Bandai.

Να υπενθυμίσουμε, πως τον Ιούλιο ο γνωστός εκδότης κατάφερε να σώσει τους servers του Hellgate: London, αλλά λίγες ημέρες αργότερα τα Flagship Studios -που ήταν υπεύθυνα για την ανάπτυξη του παιχνιδιού- διαλύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Παρ' όλα αυτά, τα στελέχη και μεγάλο μέρος του προσωπικού, που αποχώρησαν, δημιούργησαν ένα νέο studio με την ονομασία Runic Games έτσι ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσουν action-RPGs.

Πηγή : GameOver.gr

Link to comment
Share on other sites

Ναι κρίμα ... πολύ καλο game αν και δεν ήταν τελειωμένο.. το είχα αγοράσει έπαιξα ανέβηκα έφτασα τον ήρωα μου Elite mode.. αλλα μετά δεν έβγαιναν updates έφυγαν και η Δεν και τι να παίξεις.. με λίγο community και χωρίς pvp patch :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.