Jump to content



Δεν φορτώνουν τα Windows γίνεται συνεχώς επανεκίνηση.


kreach

Recommended Posts

Πριν από λίγες μέρες άνοιξα τον υπολογιστή κ τον ξεσκόνισα με ένα spray καθαρισμού το Q-Connect. Ψέκασα τους ανεμιστήρες κ έβγαλα τον 3500+ να τον ψεκάσω κι αυτόν. Τον βάζω πάλι μέσα τπτ. Αγόρασα εναν 3700+ απαίτυχα, ήρθε σήμερα τεχνικός κι έβαλε έναν καινούριο. Πάλι δεν άναβε και έβγαλε τη μια μνήμη έκανε ένα reset του bios κ έτρεξαν τα windows αλλά με κολλήματα κ πολλά restart (αυτόματα). Μου είπε πως αιτία για τα κολλήματα ήταν τα Windows που θέλανε formatt. Η κατάσταση χειροτέρεψε, ούτε safe mode μπαίνει κ ούτε τα διάφορα CD πχ BartPe, WinXP Installation δεν τρέχουν καλά. Το WinXP PRO installation κάνει το πρώτο στάδιο με το F6 και μετά το Enter για το Setup γίνεται restart και τπτ μπλε οθόνη.

WTF :blink:

*Mήπως τα πολλά σβησίματα από το power κουμπάκι του άλλαξαν τα λαμπάκια ????? Μήπως τρελάθηκαν οι σκληροί μου δίσκοι ???

Link to comment
Share on other sites

To Clear CMOS δεν είναι το reset bios ????

Mνήμες έβγαλα τη μια κ δούλεψε αρχικά αλλά με πολλές επανεκινήσεις μέχρι που πάπαλα. Μου βγάζει το λογότυπο των ΧΡ και κάνει επανεκίνηση.

Θερμαγώγιμη πάστα ξαναέβαλα. Η ψύκτρα καλά πρέπει να είναι, δεν θα έκανε αρχικά load σε windows, άλλωστε ήταν παρών κ τεχνικός.

Τί να κόλλησε από το σπρέυ? Αέρας είναι μόνο ... ?

Chosen δεν κατάλαβα το ποστ σου. Ψέκασα ότι βρήκα, να βγουν οι σκόνες. Έβγαλα την ψύκτρα, κ ψέκασα τα πιν του 3500+, μαλλον αυτό τον άφησε χρόνους ...

Τι να πω, πολύ παράξενα πράγματα. Ούτε καν το CD των XP δεν φορτώνει σωστά.

Μάλλον θα τον πάω για service από κει που τον αγόρασα. Στο παρελθόν το μαγαζί με ειχε σώσει από μεγάλη ζημιά, κόντεψα να χάσω όλα τα δεδομένα του δίσκου αλλά όλα οκ.

Mολις ξανατρεξα το cd xp sp2 και μου έβγαλε ότι το lbrtfdc.sys είναι corrupted ? WTF ? Έψαξα στο google δεν βρήκα καμια λύση ..

Link to comment
Share on other sites

... ηρθε σήμερα τεχνικός κι έβαλε έναν καινούριο. ... ... Μου είπε πως αιτία για τα κολλήματα ήταν τα Windows που θέλανε formatt.

Πες μου που δουλευει να πα να παρω φέτα.

Πριν το ξεσκονισμα το πισι ηταν οκ? (με τον παλιο επεξεργαστη)

Link to comment
Share on other sites

Ναι μια χαρά. Απλά αργούσε στο λογότυπο των ΧΡ (η μαύρη οθόνη με τις μπλε μπίλιες).

Τώρα έτρεξα ΠΑΛΙ το cd των ΧΡ και εκεί που πρέπει να πατήσεις ENTER για να επιλέξεις partition μου έβγαλε μπλε οθόνη "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.