Jump to content



Τι είδους απάτη ήταν πάλι αυτή!!??!!


dpresv

Recommended Posts

Μόλις είχα το εξής τηλεφώνημα

- καλησπέρα, ο κύριος τάδε

- ναι εγω

- γεια σας, τηλεφωνώ από τον οτε για μία ενημέρωση. έχετε 2 ώρες κάθε μήνα δωρεάν κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά χωρίς καμμία επιβάρυνση

- χωρίς καμμία επιβάρυνση

- χωρίς καμμία επιβάρυνση????

- ναι, χωρίς επιβάρυση, πρέπει να κάνουμε μόνο μια επαλήθευση στοιχείων (καμπανάκι νούμερο ένα που βαράει). στη συνέχεια θα λάβετε ένα ενημερωτικό γράμμα που λέει για την προσφορά.

- μάλιστα...

- το πρόγραμμα λέγεται vivodi classic, ο ΟΤΕ έχει αγοράσει την vivodi (δεύτερο καμπανάκι που βαράει)

- vivodi? και πως θα μου έρθει μόνο το πάγιο του ΟΤΕ χωρίς καμμία επιβάρυνση

- ο ΟΤΕ έχει αγοράσει τη vivodi

- α.... και εσείς με παίρνετε από τον ΟΤΕ ή από τη vivodi? (εν τω μεταξύ έχω ασαπ βαρέσει "vivodi classic" στο google και πρώτο αποτέλεσμα είναι μία πανομοιότυπη περίπτωση με τίτλο "Παρανομη ενεργοποιηση προεπιλογη φορεα - Vivodi" την οποία διαβάζω στο μεταξύ)

- εγώ σας παίρνω από τηλεφωνικό κέντρο

- μάλιστα. να σας ρωτήσω, οι δωρεάν αυτές ώρες προϋποθέτουν προεπιλογή φορέα?

- μισό λεπτό να ρωτήσω... (ρωτάει γκαρίζοντας την κυρια Βαρβάρα κ μετα από 1 λεπτό επανέρχεται) ναι, έχει προεπιλογή φορέα το 1750, εσείς δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε τίποτα.

- δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ...

έλεος, τι είδους απάτη ήταν αυτή? πρώτα απ' όλα θα είχα πει ναι αν δε μου φαινόταν ύποπτο το όλο σκηνικό (γιατί ο ΟΤΕ δεν δίνει τίποτα τσάμπα :tomato:) και κυρίως αν δεν είχα βρεί αμέσως την παρόμοια περίπτωση στο google....

Υ.Γ. mods δεν ήξερα αν ταιριάζει σε κάποια κατηγορία του forum γι αυτό το 'βαλα εδώ, αν θέλετε μετακινήστε το για να το βρεί κανένας άλλος ευκολότερα μπας και τη γλιτώσει

Link to comment
Share on other sites

καπου ειχε παρει το ματι μου παλιοτερα,μια αιτηση που κανεις και σταματανε να σε παιρνουν τηλ στο σταθερο για διαφορες "προσφορες" και σφυγμομετρησεις καθε ειδους..

αν καποιος καταλαβαινει τι λεω και το εχει προχειρο, ας το ποσταρει ..

αντε τωρα να παρει τηλ την κυρα-ρουλα απο το κατω πετριτσι αχαιας και να της πει 2 ωρες τσαμπα τηλεφωνα...και καλα ο μπαρμπα-dpresv ειχε και ενα google ευκαιρο και του εκοψε,η κυρα-ρουλα στην καλυτερη θα ειχε ανα χειρας τον ...καζαμια

Link to comment
Share on other sites

αυτή που λες είναι η λίστα 13, της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και αφορά ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ μεθόδους προώθησης. φυσικά μετά το σημερινό εγώ θα γραφτώ μόνο και μόνο για να ψαρώνω τον κάθε έναν που με έχει πρήξει να με παίρνει τηλέφωνο για πιστωτικές κλπ. περισσότερα για το θέμα εδώ

Link to comment
Share on other sites

έτσι την είχε πατήσει η γιαγιά μου. Και η ενεργοποίηση έγινε αυτόματα, χωρίς υπογραφή, γιατί η συνομιλία είχε ηχογραφηθεί, αλλά η ακύρωση δεν γινόταν αυτόματα, παρ'ότι η συνομιλία επίσης ηχογραφήθηκε, αλλά ήθελε αίτηση. 300.000€ πρόστιμο φάγανε τον Ιούλιο, για αυτές τις τακτικές, δεν τους έφταναν; :to_pick_ones_nose:

Link to comment
Share on other sites

Ερμμμ πριν 1 χρόνο περίπου έγινε το ίδιο σκηνικό και σε εμένα με την διαφορά ότι μου πρόσφεραν 1 ώρα δωρεάν και φυσικά δεν ήταν από Vivodi ή από κάποια άλλη εταιρία. Είπα ναι αλλά όπως είπες μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά.

Αμέσως παίρνω τηλέφωνο ΟΤΕ (νομίζω 134) και φυσικά το επιβεβαίωσε! Από τότε έχω δωρεάν τον μήνα 1 ώρα κλήσεις.

Η μόνη χρέωση που έγινε (και φυσικά μου την είπε) είναι ένα πάγιο έξοδο 1 ευρώ που πλήρωσα στον 1ο λογαριασμό μου. :) :)

Ελπίζω στην περίπτωση σου να μην είπες ναι :p

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
καπου ειχε παρει το ματι μου παλιοτερα,μια αιτηση που κανεις και σταματανε να σε παιρνουν τηλ στο σταθερο για διαφορες "προσφορες" και σφυγμομετρησεις καθε ειδους..

αν καποιος καταλαβαινει τι λεω και το εχει προχειρο, ας το ποσταρει ..

Μήπως ενοείς το να κάνεις απόρρητο τον αριθμό τηλεφώνου σου; Είχα κάνει τέτοια αίτηση στο παλιό μου σπίτι!

Λογικά έτσι δεν θα μπορεί να σε βρει κανένας και το όνομα σου δεν θα υπάρχει στους καταλόγους κτλ....:ph34r:

Εκτός και αν αυτοί οι τύποι από τα τηλεφωνικά κέντρα καλούν αριθμούς στην τύχη:blink:

Link to comment
Share on other sites

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15048&_dad=portal&_schema=PORTAL

στελνεις μια αιτηση με email και αυτοματως γινεται παρανομο να σε περνουν για διαφημισεις. ειναι της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.