Jump to content



Ερώτηση για AMD Fusion


stratakisggiioo

Recommended Posts

πιθανοτερο οι περισσοτεροι να μην ξερουν καν για τι πραγμα προκειτε...

Όσοι έχετε υπολογιστή που βασίζεται στην πλατφόρμα της AMD, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο gaming utility της AMD, Fusion, το οποίο θα βελτιστοποιήσει τον υπολογιστή σας πριν ξεκινήσετε το… gaming (απενεργοποιεί προσωρινά background processes, υπερχρονίζει τον επεξεργαστή σας με το AMD Boost κ.α). Κατεβάστε το από εδώ.

οποτε μπορεσω, να ερθει στα χερια μου ενας 9950 ενος φιλου, θα τρεξω κανενα bench να δουμε αν λεει κατι.

Link to comment
Share on other sites

κι εγω chipset 770 εχω με athlon x2, κοιτα την υπογραφη μου. δλδ τρεχει με το chipset, αλλα δεν υποστηριζει athlon? αυτο ρωταω!! αν και απ'οτι διαβασα στο site της AMD, και αν καταλαβα σωστα, δεν υποστηριζει ουτε το 770, ουτε athlon!! αλλα απο 780 και πανω, μαζι με phenom. αν ξερει καποιος ας διευκρινησει.

Link to comment
Share on other sites

Εγω το δοκιμασα αλλα πραγματικα δεν ειδα καμια διαφορα...που να την ανταλαμβανη το ματι! Στα παιχνιδια η διαφορα ειναι 0 ή τουλαχιστο εγω δεν βλεπω (δεν εχω τρεξη fraps ή καποιο αλλο αναλογο προγραμα οστε να κανω τεστ) βεβεα μπορι να φτεει και οτι εχω 4870 με 1BG μνημη...Στο τεστ του Sisoftware sandra lite 2009 βλεπω μια βελτιοση 5% στην καλητερη...αν και μου εβγαλε τον δικο μου phenom 9950 χιροτερο απο αυτον που εβαλα για σηγκρισι :dots: ... παντος θα κανω λιγα τεστ ακομα να δω τι φτεει και παρουσιαζετε χιροτερος το δικος μου επεξεργαστη :hm: !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.