Jump to content



Q6600 (G0) + P5E3 O.C(Βοηθεια)


Seek & Find

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες

Εχω το συστημα της υπογραφης ολα στοκ. ειπα να τον ανεβασω λιγο, ετσι να κανω ενα πρωτο βημα στο σπορ :o θελω να τον παω στα 3Ghz ειναι πολυ; μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω; ειναι ενταξει η ψυξη μου;

Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αλλα οταν το συστημα ειναι idle δουλευει στα 1.6ghz και μονο αν κανω κατι παει για λιγο στ α 2.4 ειναι φυσιολογικο αυτο;

ευχαριστω παιδια υπομονη noobas ειμαι θα στρωσω...:tomato:

Link to comment
Share on other sites

γεια σου φιλε μου ,

ειναι απολυτως φυσιολογικο και λεγεται steping αν θυμαμαι καλα το εχουν οι intel επεξεργαστες και ειναι για μειωση της καταναλωσης .

Με την ψυχτρα που εχεις ανετα τον πας 3ghz ισως και παραπανω αρκει να γνωριζεις καποια βασικα πραγμα τα για το overclocking ..υπαρχει και αναλογος οδηγος στο forum..

Σου απανταω εγω χωρις να ειμαι ο πιο εμπειρος , απλα ειδα πως το topic σου το ειχαν διαβασει 40 ατομα και κανενας δεν καταδεχτηκε να απαντησει..Υποθετω πως αυτοι τα ηξεραν ολα και απο παντα και δεν κρινουν αναγκαιο να βοηθησουν ατομα τα οποια κανουν τα πρωτα βηματα τους στον χωρο..

Αν χρειαστεις κατι μην διστασεις να ξαναγραψεις...Εγω τουλαχιστον θα σου απαντησω..:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα θα σου προτινα να διαβασεις το παρακατω αρθρο: http://thelab.gr/showthread.php?t=1951! απο εκει και περα πειραματιζεσαι και οποια απορια εχεις ξαναρωτας! απλα σε asus μητρικη δεν αφηνουμε τιποτα στο auto καθως συνηθως δινει παραπανω ρευματα, προσεχε τις θερμοκρασιες σου και εξοπλησου με αρκετη υπομονη! επισης αν κανεις μια αναζητηση στο forum για: Q6600 O/C θα βρεις αρκετα θεματα απο παιδια που ειχαν τις ιδιες σχεδον αποριες με τις δικες σου!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ παιδια, οντως βρηκα και αλλα τοπικς για τον επεξεργαστη αλλα ως ασχετος δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω.. ευχαριστω για τα λινκ.

Niksoul: Τα φορα τα εχουν αυτα οποιος μπορει και θελει απανταει οποιος δεν μπορει η δεν θελει δεν απανταει αλλα γενικα με υπομονη πιστευω ολα γινονται.. σε καταλαβαινω απολυτα. Ευχαριστω για την απαντηση σου.

θα επανελθω προσοχη! :tomato:

Link to comment
Share on other sites

χαιρετω και παλι,

Μολις τελείωσα την ανάγνωση του οδηγού και αν καταλαβα καλά για την δική μου περίπτωση καταργώ το auto στο tweaker και απλά πηγαίνω και ανεβάζω κατευθείαν κατα το μικρότερο βήμα το fsb και αποθηκεύω;

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα παιδες

Λοιπον αυτο που εκανα ηταν το εξης:

εβγαλα το αυτο και ανεβασα αμεσως το fsb απο 266 σε 270 και εκανα save. Καμια αλλη κινηση δεν εκανα και πηγε σρα 2.50 καλα το παω; πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα τα πας :)

ανεβασε το λιγο ακομα (με βηματα του 4) ας πουμε μεχρι 2,6 και μετα τρεξε ενα benchmark η καλυτερα ενα cpu στρες τεστ...οταν δεις οτι ο υπολογιστης σου κολλαει οταν παει να φορτωσει θα πει οτι ηρθε η ωρα να δωσεις λιγο ρευμα παραπανω....οταν φτασεις εκει στειλε να δουμε αν μπορουμε να σε βοηθησουμε...

φιλικα Niksoul...;)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω φιλε μου! ορισε μου λιγο το κολλαει οταν παει να φορτωσει, δηλαδη να κολαει λιγο οταν παω να τρεξω το orthos ας πουμε; γιατι κολλαει λιγακι κ τωρα σαν να εγινε ας πουμε πιο αργος..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.