Jump to content



μια βοηθεια για asus P5Q Delux


scrolllock

Recommended Posts

εχω την παραπάνω μητρικη και εναν core2 8400 στα 3gh και απο οτι βλεπω οταν ο η.υ δεν κανει κατι μου κατεβαζει τον πολλαπλασιαστη στα 6 και εχει ετσι συχνοτητα 2gh (σε load παει στα 3). Με τα προγραμματακια που δινει η ασους μαζι δεν καταφερα να το κανω να παραμεινει στα 3 συνεχως. Αλλα ακομα και οταν τα απεγκατεστησα πάλι δεν εγινε τιποτα. Στο bios εβγαλα το speedstep αλλα τον πολλ/στη δεν με αφηνει να τον πειραξω. Τι ρυθμισεις να κανω? Επισης για καποιο λογο δεν μπορω να συνδεσω floppy. Εβαλα 3 μεχρι τωρα και τιποτα. Λετε να καηκε κανενας κοντρολερ? (απο το bios το εχω ενεργοποιημενο). Αν ειχα συνδεσει αρχικα το καλωδιο αναποδα λετε να το εκαψα? Το δοκιμασα και απο τις 2 πλευρες και με αλλο καλωδιο και με 3 floppy που ειχα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ποιος ο λογος να ειναι μονιμα στα 3Ghz ο επεξεργαστης εφοσον δεν κανει τιποτα? Παντως πρεπει να απενεργοποιησεις και το EIST μαζι με το Speedstep για να μην ριχνει τον πολλαπλασιαστη σε idle. Οσον αφορα το floppy παντως μου εχει τυχει και εμενα μια μητρικη ASUS παλαιοτερα που δεν επαιζε ο controller του floppy και την εκανα RMA. Φυσικα πριν πας για RMA πρεπει να κανεις ολες τις δοκιμες γιατι η συνδεση του floppy συχνα σε μπερδευει και απο οτι καταλαβα το καλωδιο που χρησιμοποιεις δεν εχει οδηγους στους connectores και μπαινει και απο τις 2 μεριες.

Link to comment
Share on other sites

ενταξει δεν ειναι σοβαρο να μην δουλευει το floppy αλλα το rma το κανεις γιατι ειναι κατι το οποιο δεν λειτουργει ενω θα επρεπε και αν χρειαστει να την πουλησεις στο μελλον θα ειναι μειον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.