Jump to content



Πρόβλημα με ati 3870Χ2 και παιχνίδια


cddaraa

Recommended Posts

Το σύστημα μου είναι

maximus formula

4 gb geil evo

Ε 8500

3870Χ2

corsair 750

μαμά συχνότητες

Τελευταία παίζοντας call of duty 4 παρατήρησα πως έτρωγα πολύ μαχαίρι έχανα πολλά kills και γενικότερα είχε πέσει πολύ η απόδοσή μου.Στην αρχή είπα θα ναι η σύνδεση.Μόλις είδα οτι όλα Οκ τσέκαρα και τα fps του παιχνιδιού.Στις μέγιστες αναλύσεις και details αρχικά (1680x1050) έπιανα απο 70 με 90 fps.Τώρα που το είδα είμαι συνέχεια στην κόκκινη ζώνη.Ξεκινάει με 10-12 οταν αρχίζει το game και κατα τιν διάρκεια του παιχνιδιού είναι στα 20-45 max.Δοκίμασα να ρίξω την ανάλυση εντελώς(640Χ480) και το πολύ να έφτανα τα 65 fps όλα φουλ.Δοκιμάζω και το single player τα ίδια. Δοκιμάζω το Pes2009 παρόλο που δεν κατάφερα να βρώ πως μετράει τα fps το παιχνίδι δεν παιζόταν(όλα φουλ@1600) ήταν απελπιστικά αργό πολύ αργο.

Αυτά συνέβαιναν με αγγλικά Χp sp3 και τους 8.10.μπορεί να συνέβαιναν και με τους 8.9 και 8.8 αλλά όπως είπα πίστευα ήταν η σύνδεση.Κάνω φορμάτ περνάω τα ελληνικά xp με sp3 και τους 8.2 (αφού αφτούς θυμάμαι σίγουρα οτι έπαιζαν καλά το cod)προχθές.Βελτίωση για εκείνη την ημέρα απο 65 έως 100 fps.χθές χωρίς προφανή λόγο (χωρίς εγγαταστασεις driver προγραμμάτων κτλ) πέφτει πάλι στα 20-45.βάζω τους 8.10 τα ίδια και χειρότερα. βάζω το hotfix ακόμη χειρότερα 10-15fps ούτε 1 παραπάνω.

Ξανά φορματ ελληνικά xp Sp3 με 8,2 drivers στα 20-45 το cod.Ξανά φορμάτ ελληνικά xp sp2 drivers 8.2 και 8.7 και 8.10 τα ίδια.Απελπίστηκα

directX αναβαθμισμένο αλλα και αυτή που χε το cd του cod.και σε όλες τις περιπτώσεις μόνο driver χωρίς ccc

Σε όλες τις περιπτώσεις(εκτός hotfix drivers που δεν δοκίμασα ) το 3dmark πάνω απο 14500.

οποιαδήποτε βοήθεια γιατι θα το πετάξω στο τζάκι και δεν ήρθε ο χειμώνας ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

:D:D

νομιζω πως σου εχω την λυση κ θα γελασεις....

αν τρεχεις φραπς ενω παιζεις και πατας το F9,αυτο αρχιζει να τραβαει βιντεο την οθονη και σου καταρρακωνει ολο το συστημα...(το καταλαβα απο τα "κοκκινα " που ειπες...

Link to comment
Share on other sites

γι αρχή έχω το log του gpuz δείχνει ότι όλα πάνε καλά.Δείχνει οτι είναι ενεργοποιημένο το crossfire,οι θερμοκρασίες γύρω στο 70 όταν παίζω και το load των πυρήνων 90-95 και στους 2.πως αλλιώς εκτος του gpuz μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένο το cf?

ccc δεν έχω βάλει μόνο σκέτους drivers.

κοκκινα πάνε τα fps όταν πέσουν κάτω απο 60.γιατί να το πατήσω το f9 βρε?? :p

πιο αργά θα δοκιμάσω στην αλλη pci.Πρώτα να εξαντλήσω το software κομματι γιατι αν αλλάξω pci χάνω τα καλώδια απο usb,διακόπτες του pc ανεμηστήρια κτλ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Επειδη πρίν λίγες ημέρες επανήλθε το internet μου(καταραμένη forthnet) για την ιστορία να πω πως άλλαξα pci.Επανήλθε στα κανονικά fps.επειδη είχα πρόβλημα με τους διακόπτες καλώδια την γύρισα πίσω στην παλια pci.Τώρα όμως όλα είναι κανονικά κανένα πρόβλημα.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια έστω και καθυστερημένα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.