Jump to content

Koeman

Premium Members
  • Posts

    73
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Koeman

  • Γενέθλια 24/06/1984

Koeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Koeman

    Corsair Hydro Series H115i Pro RGB 280mm AIO CPU Cooler - Review

    Είμαι στην αναζήτηση AIO λύσης και έπεσα σε αυτό το review. Τα είπαν οι προηγούμενοι, ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει. Μπράβο και ευχαριστούμε για τον χρόνο σου!
  2. Koeman

    Command and Conquer : Renegade X (FREE)

    χαχαχα είσαι τρελάκιας μεγαλος!
  3. Koeman

    Command and Conquer : Renegade X (FREE)

    Πρεπει να ανοιξουμε τοπικ μου φαινεται να μαζεψουμε κανα κομμαντο απο δω μεσα να γινει πανικος Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Koeman

    Αγορά 24" monitor for GAMING !

    Για μάθε και πες μας τι γίνεται [MENTION=20059]chrkon[/MENTION]. [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] τι να πω εγώ φίλε μου τα χεις πει όλα. Αυτό το επιχείρημα ότι χρειάζεσαι μηχάνημα-θηρίο για να παίζεις με >100 fps συνέχεια, δεν το παρατήρησα στην πράξη. Με το μηχάνημα της υπογραφής μου και μια samsung 2233rz ένιωσα την διαφορά με το καλημέρα από το desktop... Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζω games, να είμαι σε φάση να αγοράσω οθόνη και να διαλέξω κάτι άλλο από 120hz. Τα περί χρωμάτων κλπ τα ακούω βερεσέ γιατί εδώ μιλάμε για παιχνίδια και κυρίως FPS (τα υπόλοιπα δεν με αφορούν). Μην ψαρώνετε με όσα διαβάζετε, αν σας δωθεί η δυνατότητα δοκιμάστε μία από κοντά και γράψτε μας εντυπώσεις...εγώ με 5 μήνες δοκιμή (αγαπάμε [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] ), πλέον μαζεύω λεφτά...
  5. Koeman

    Command and Conquer : Renegade X (FREE)

    Να το βάλω ή θα πιάσει τσάμπα χώρο ρε lamers πείτε! χαχα
  6. Ευτυχής κάτοχος πλέον ενός cm storm quickfire TK με brown. Το πρώτο μου μηχανικό, δεν έχω κανένα παράπονο ίσα ίσα θέλω να γράφω όλη την ώρα. Ειδικά η ποιότητα κατασκευής μου έδιωξε τον όποιο ενδοιασμό είχα για το αν έκανα καλά που τα "έσκασα" για πληκτρολόγιο, αξίζει. Δεν άργησα να προσαρμοστώ, ούτε στο γράψιμο ούτε στο gaming (fps). Προσωπικά έχω δοκιμάσει και reds και δεν μπορούσα να γράψω χωρίς λάθη με τίποτα. Στο gaming προτιμώ τα browns από reds, το καταλαβαίνεις τι σε βολεύει περισσότερο από την πρώτη μισή ώρα δεν χρειάζεται ανάλυση και για το γράψιμο δεν το συζητάω καν.
  7. Koeman

    Windows 8 Thread

    Πολύ εύκολα επιτίθεστε εδώ πέρα, αράξτε μάγκες. Μου το κάνεις και bold με underline, σιγά ρε μεγάλε.. Είπα μην τα βάλεις αφου δεν σ'αρέσουν αλλά επειδή εδώ μας διαβάζουν κι άλλοι, απευθύνομαι σ'αυτούς και λέω αρέσουν δεν αρέσουν σ'εσένα να ξέρετε (οι υπόλοιποι) ότι χειρότερα από τα 7 ΔΕΝ είναι. Το πρώτο σκέλος είναι η δική σου άποψη, και μετά δίνω την δική μου, προτρέπω τον κόσμο να τα βάλει επειδή εμένα μου αρέσουν και είναι καλύτερα από τα 7. Μάθε κι εσύ να διαβάζεις χωρίς την μύγα.
  8. Koeman

    Windows 8 Thread

    Το ότι είναι ανεπίσημη η λύση δεν αρκεί, πες και τι συνεπάγεται με αυτό μπας και καταλάβουμε. Είναι σαν να μου λες ότι αν την υλοποιήσεις, θα "χαλάσει" το σύστημα... επειδή το έκανες ανεπίσημα; Τόσες ατέλειες που διορθώνουμε (και) στα 7ρια δλδ με .reg files που δεν είναι της microsoft,ήταν κακό και τώρα που τα βάλαμε θα βγει ο gates να μας φάει ή θα μας πάρει πίσω τα δισκάκια..; Ανεπίσημους drivers φοράω και στην κάρτα γραφικών μου ας πούμε, έχω κάνει ότι tweak κυκλοφορεί και μη στο λειτουργικό μου και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα "επίσημα" values που δίνει η εταιρεία. ...όλα καλά, δουλεύει ακόμα :clap: Οι πωλήσεις δείχνουν δυσπιστία προς κάτι το εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό (αν δεν έχουν παίξει με tablets). Πάντα περιμένουμε τα πρώτα πειραματόζωα όταν πρόκειται για μια ριζική αλλαγή γιατί υπάρχει μια "φοβία" που διακατέχει τους περισσότερους, λιγότερο μυημένους χρήστες και ειδικά σε επιχειρησιακό περιβάλλον όπου κάθε μεγάλη αλλαγή σε software θέλει και το ανάλογο training στους υπαλλήλους ας πούμε, άρα δεν λένε κάτι ακόμα. Συνήθως μέχρι το service pack 1 κάθε έκδοσης περιμένουμε για να μην γίνουμε εμείς πειραματόζωα. Δεν σου αρέσουν μην τα βάλεις, πάντως χειρότερα από τα 7 δεν είναι σ'αρέσουν δεν σ'αρέσουν :hi:
  9. Koeman

    Diablo 3

    Το war feast το σπαθάκι άμα δεν το σπρώξεις πουθενά, πες μου
  10. Koeman

    Diablo 3

    Ευχαριστώ για τα gold farming tips, κάτι γίνεται πλέον! Είμαι βαθιά συγκινημένος, πούλησα μια μούφα legendary quiver για 2,5 μύρια, ανεβαίνει το μπακαγιόκο σιγά σιγά. Όταν θα ρθει η ώρα για ψώνια, θα σας πω
  11. Koeman

    Diablo 3

    Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς προκύπτει το 1 μύριο/ώρα και όλοι εσείς που το παρουσιάζετε πις οφ κέικ δεν μας λέτε το μυστικό της επιτυχίας; Φάρμαρα nightmare act 3 ολόκληρο όχι μόνο arreat crater και με gf +205% έβγαλα λίγο πολυ 450κ και μου πήρε 2 ώρες και κάτι μαζί με στάσεις για ξεφόρτωμα σαβούρας. θέλω περισσότερο gf gear να φανταστώ;;
  12. Koeman

    Diablo 3

    σε τι επιπεδο και πιο act; Πείτε και σε μένα πώς το κάνετε αυτό, μιλάνε αριστερά και δεξιά για εκατομμύρια σαν καραμέλες κι εγώ με το ζόρι μαζεύω 250-300κ με +240% gold σε act 4 hell. Inferno act1 δεν ψήνομαι να φαρμάρω ακόμα, έχω προχωρήσει προς το τέλος για act2 και είχα τρελαθεί στο repair. Γιατί όλα καλά κι ωραία μέχρι να πέσεις σε κανα group με τπτ τρελά affixes τύπου invulnerable reflecting damage όπου κερδίζει ο καλύτερος Κεντέρης...ή να μπαίνεις σε κανα cave και με το καλημέρα elite pack, ψοφάς και το revive δεν υφίσταται = instant death. Tα drops που έχω είναι τραγικά μέχρι στιγμής πάντως, AH ftw αλλά με τι λεφτά...έσκασε η Τρόικα στο d3.
  13. Koeman

    zowie EC evo

    Πες αλήθεια, το λες μπας και το πιστέψεις, έτσι;; Χαχα προβλέπω σε κανα 6μηνο αγγελία πωλείται EC2 evo! Μεγειές και καλοφάγωτο!
  14. Koeman

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Μπράβο φίλε πολύ καλός οδηγός, είμαι παθών και ήδη ψήθηκα να παίξω με το κολλητήρι =)
  15. Koeman

    EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα

    Έχω πάρει το ps3 μου από εκεί κατ'ιδίαν. Σαν μαγαζί είναι λίγο χύμα στο κύμα και θυμίζει περισσότερο pick-up point/service παρά κατάστημα, ενώ για να το βρώ μου βγήκε η παναγία και είχα και gps. Σαν αγορά όλα καλά πάντως, κανένα πρόβλημα. Πριν μια βδομάδα παρήγγειλα και μία βάση-cooler για laptop, ζήτησα να μου έρθει με ΕΛ.ΤΑ και μου ήρθε με γενική ταχυδρομική 2 σχετικά σύντομα ενώ προηγήθηκε και ενημέρωση τηλεφωνική για ένα λάθος που έκαναν στην ημερομηνία του τιμολογίου. Έλαβα και 2 sms από την ACS ότι η παραγγελία μου έχιε αποσταλεί, με διαφορετικό κωδικό στα 2 sms. Δεν έδωσα σημασία, παρέλαβα και όλα καλά. Δεν χρειάζεται να τους "κάψουμε", έχουν καλές τιμές και είναι κάπως ανερχόμενοι, μέχρι να στηθούν να οργανωθούν κλπ θα πάρει λίγο αλλά δεν τους θεωρώ "απατεώνες". Δεν τους συμφέρει να σου πουλήσουν μούφα χειριστήρια εσκεμμένα, αν υπήρχε δόλος θα το είχε πληρώσει και πιο ακριβά αυτό που κατέληξε να βγει απομίμηση. Μάλλον για λάθος πρόκειται, περιμένουμε να δούμε τι σου είπαν!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.