Jump to content


Intel Quad Q9550 or Duo E8600


NikosPsy

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Και τα 2 διαμαντάκια είναι, ο 9550 ανεβαίνει πολύ καλά σε μεγάκυκλους αν παίξεις λίγο μαζί του. Δύσκολη επιλογή όπως σου είπα και τα 2 άψογες επιδόσεις, θα πήγαινα για 9550 αν διάλεγα τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Η καλύτερη λύση σε 4 πύρινο είναι ο 9550 αυτή τη στιγμή, λόγω overclock potential αλλά και των εξτρα εντολών που διαθέτει. εγώ που έχω 6600 πρόκειτε να μεταπηδήσω τα χριστούγενα.

όσο για διπύρινο θα συμφωνήσω ότι ο 8400 είναι μια καλή επιλογή (όπως και ο 8500) γιατί ta multiplier τους είναι αρκετά υψηλά ώστε να χτυπούν ανετα 4,2 ghz ++ o 8600 είναι μάλλον αχρείαστος.

να είσαι σίγουρος ότι οι νέες εφαρμογές θα είναι multithreaded , όλοι πια οι επεξεργαστές είναι πολυπύτινοι, η διαφορά ανάμεσα στους 2 πυρίνες c2d και τα 8 thread του ι7 είναι μεγάλη...

Link to comment
Share on other sites

δλδ απ οτι καταλαβα συμφερει να παω σε 4 πυρηνες...θα ειναι καλυτερα κ για το μελλον?η να παω σε 2 πυρηνες αφου απο οτι εχω διαβασει στα παιχνιδια κ στην αναπαραγωγη Bluray ειναι καλυτεροι?αυτο προσπαθω να καταλαβω...αν κ θα περιμενω λιγο καιρο ακομα για μειωση τιμων ;)

ΥΓ:το μονο που μου λειπει ειναι το cpu...motherboard:Asus Striker Extreme II Ram: Patriot 4GB @ 2oooMhz

Vga: Gtx 280..(ολα απο αμερικη μου τα φερανε) αν αυτο βοηθαει στο να μου προτεινετε κατι thx again !!

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι για ποσο δεν θα να το πειραξεις το μηχανημα, εγω 4πυρηνο ειχα και πηγα σε διπυρηνο και ειμαι κομπλε και πολυ δυνατος σε παιχνιδια και oc.....Αλλα εγω αλλαζω pc γενικα καθε χρονο!

Εαν παει το μηχανημα για παντρεμα (μια και τελος) θα επαιρνα 4πυρηνο!

Link to comment
Share on other sites

Ετσι το σκεφτομαι κ εγω για 4πυρινο..αν κ για τον 8600 εχω ακουσει πολυ καλα λογια...ειμαι μπερδεμενος λιγο..λετε με τον 2πυρινο να το χαντακωνω?σκεφτομαι οτι αν παω σε 2πυρινο μην χρειαστει να αλλαξω συντομα...οι διαφορες αναμεσα στους 2 αυτους επεξεργαστες ειναι μεγαλες?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.