Jump to content



Προβλημα με συνδεση


MpisKi

Recommended Posts

Καλησπερα....

πηρε ενας φιλος μου το πακετο "conn-x" 1Mbps νομιζω....πιγα να του το περασο σπιτι...το συνδεσα ενεργοπιησα την συνδεση για το ethernet...και μετα ελεγε να ενεργοπιησω το λογιαριασμο μ στο http:/my.othenet.gr και μετα να κανο μια εγκατασταση με ενα cd μου μου δωσανε....μπενω στο ιντερνετ explorer παταω την σελιδα αλλα δεν μου την βγαζει προσπαθω και με εργασια χωρις συνδεση αλλα τιποτα...και εγω ειχα αντιμετοπισει παρομιο προβλημα παλιοτερα π ειχα βαλει conn-x αλλα μου το εκανε τεχνικος.....μηπος μπορειτε να βοηθησετε...εχετε αντιμετοπεισει παρομιο προβλημα....η αν μπορειτε να μ πειτε μηπος εχει πουθενα την διαδικασια αναλητικα....γενικα οτι ξερετε και μπορειτε....

μηπος γινετε να ενεργοπιησο απο το pc μου τον λογαριασμο και μετα να παο να το περασο στο αλλο pc??

Ευχαριστω!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λίγο δύσκολο να ανοίξει τη σελίδα αν δεν έχουν γίνει κάποιες ρυθμίσεις στο modem για να έχει internet. Λογικά (δεν είχα ποτέ conn-x) μπαίνεις με έναν προσωρινό λογαριασμό και αφού κάνεις την ενεργοποίηση μπαίνεις με το κανονικό σου.

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να βάλετε κάποια default password του ΟΤΕ για να σας ανοίξει η σελιδα. Βαριεμαι να δω τωρα πια ειναι, παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τους. Νομιζω myotenet@otenet.gr, ή κατι τετοιο.

Οταν το κανεις, θα πρέπει να αναβει το ADSL led του router σου.:pleasantry:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

θα πρέπει να μπεις στην σελίδα του ρουτερ σου που εξατάται απο την μάρκα του ρουτερ σου .π.χ. για baudec ειναι 192.168.1.1 και να περασεις στα στοιχεία username και password τα στοιχεία otenet@otenet.gr και otenet αντιστοιχα.Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις πρόσβαση στο http:/my.othenet.gr για να κάνεις την ενεργοποίηση σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.