Jump to content



SCYTHE S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN


crio

Recommended Posts

Έχω μπόλικους, είναι από τους πιο ποιοτικούς ανεμιστήρες παγκοσμίως. Έχε υπόψιν σου όμως, πως το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται για silent rigs. Είναι ψόφιοι σε απόδοση, όπως προβλέπεται εξάλλου.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, γίνεται και αυτό, αν και τονικά ο 800αρης στα 12v βγάζει καλύτερο ήχο από τον 1600αρη στις 800στροφές. Αυτό οφείλεται στο τρόπο που λειτουργεί το συγκεκριμένο μοτέρ στο undervolting.

Βέβαια, οι διαφορές είναι αμελητέες...^^

Link to comment
Share on other sites

μαζι με τους Yate ειναι ανετα οτι πιο ποιοτικο για ησυχια/δυνατο cfm,

...και Nexus τους πορτοκαλί = Yate... (αν και νομίζω πως και οι B&W Nexus είναι ίδιοι με τους πορτοκαλί-μαύρους)

Link to comment
Share on other sites

Oι Nexus, πορτοκαλί και ασπρόμαυροι είναι ο ίδιος ανεμιστήρας, δλδ ο yate loon D12BL-12 με άλλη αντίσταση casing. Το κακό με τους yate loon είναι πως δύσκολα τους βρίσκεις retail, καθώς ως OEM πουλάνε τα κομμάτια ανα εκατοντάδες (και τα περισσότερα μαγαζάκια το σκέφτονται να κάνουν τόσο μεγάλη παραγγελια). Κρίμα, γιατί λόγω της μαζικής παραγωγής τους οι Yate loon είναι και πάμφθηνοι + τοις άλλοις...:(

Link to comment
Share on other sites

...οι καλοί Yate Loon είναι οι D12SL-12 (ίδιοι με τους Nexus), κατά το Silentpcreview (& για κάποιους και οι medium D12SM-12, αν πιό στροφάτοι), και έτσι έπραξα και αγοράζοντάς τους απ'έξω παλιότερα και πολύ αργότερα από πλαίσιο όταν τους είχε φέρει...

...ζημιωμένος δεν βγήκα, έχουν πολύ καλή συμπεριφορά & είναι και αθόρυβοι γενικά...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.