Jump to content



πρόβλημα με port forwarding σε sagem 1500wg


dpresv

Recommended Posts

καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το port forwarding σε ένα sagem1500wg. ενώ το ρούτερ δούλευε κανονικά και άνοιγε την UDP 9999 που μου χρειάζεται, ξαφνικά χτες το πρόγραμμα που περνάει από αυτή σταμάτησε να βλέπει την πόρτα. να σημειώσω ότι στο ενδιάμεσο διάστημα από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το port μέχρι όταν ξεκίνησε να μην δουλεύει δεν μεσολάβησε τίποτα, ούτε επανεκκίνηση του υπολογιστή, ούτε του ρουτερ.

με τον τρόπο που φαίνεται και στο www.portforward.com περνάω στο 192.168.2.2 (το πισί δηλαδή) την UDP 9999 και κανω save και reboot. παρ όλα αυτά το πρόγραμμα δεν βλέπει την πόρτα ανοιχτή, και απο το www.canyouseeme.org η πόρτα φαίνεται κλειστή. το firewall στο πισί είναι τελείως απενεργοποιημένο.

δοκίμασα να κάνω restart στο πισί και reset στο ρουτερ άπειρες φορές, να απενεργοποιήσω το ΝΑΤ απο τις ρυθμίσεις του ρούτερ και μετά να ξαναπεράσω την πόρτα. επίσης δοκίμασα να περάσω άλλη τυχαία TCP η UDP πόρτα και να τη δω από το www.canyouseeme.org

δεν έχω και μεγάλη σχέση με αυτά, και πραγματικά δεν ξέρω τι περισσότερο μπορώ να κάνω, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.