Jump to content



Δυο προβληματα σε vista home premium σε laptop


tagavr

Recommended Posts

1) Νομιζω οτι την απαντηση την ξερω, αλλα θελω να βεβαιωθω και απο την παρεα.

Απλη ερωτηση: Σε laptop του αδερφου μου acer aspire 7720g αγορασμενο απο e-shop πριν 2 μηνες κτλ, με εγγυηση και τα παντα αυθεντικα, το ρολοι των vista home premium εχει ξεκινησει να "χανει", και απο εκει που ξεκιναει και μενει πισω λεπτα..στο τελος φτανει πχ 1 ωρα..και γενικοτερα χανει τη μπαλα..

Εχω ξαναδιαβασει μεσα εδω οτι λογικα, σε κατι τετοια φταει η μπαταρια του bios αλλα καπου πηρε το ματι μου και για διαφορα κουλα με drivers ..(δε το πολυ πιστευω)

Η ερωτηση ειναι η εξης: Πιστευετε και σεις οτι μαλλον ειναι η μπαταρια, και αφου ειναι στην εγγυηση να μην το ανοιξω εγω, αλλα να παω να τους πω να το συνεφερουν? 'Η μηπως η μπαταρια ειναι σε καποιο εμφανες σημειο οπως στα desktop οποτε να δοκιμαζα μονος μου?

Τη γνωμη σας παρακαλω..(λολ)

Απλα να πω οτι και στο bios το ιδιο λαθος κανει οσον αφορα την ωρα (δεν ειναι μονο στα win).

2) Eδω και κατι ημερες ξεκινησε -μολις ανοιγει - ενα νεο χαβα και ψαχνει λεει να βαλει drivers για μια "αγνωστη συσκευη" και απο οτι τσεκαρα η "αγνωστη συσκευη" εχει να κανει με το "isatap". Το googlara και αφου καταλαβα τι ειναι αυτο, - και ειδα οτι γινεται και σε αλλα laptop με vista, ειδα οτι η εντολη απο την μικρομαλακη ειναι να το αγνοοεις και δεν τρεχει τπτ. :fist::fist::tomato:

Στη διαχειριση συσκευων εχει οντως 4 "αγνωστη συσκευη" και δε μπορει να τα φτιαξει με τπτ στη περιπτωση που του πω να βρει μονος του τους drivers και να ισιωσει.

Αντε και λες, το αγνοω και αφου δε κανει προβλημα πουθενα, το αφηνω..

Μα η μαμακια, καθε φορα που ανοιγει το laptop καταλαβαινει οτι κατι λειπει..αλλα οτι και να κανεις..δε μπορει να το διορθωσει, οποτε βαρας 4 "ακυρο" και προχωραει.

Επειδη δεν ειναι λυση αυτη, (ακου εκει αγνοησε το), και επειδη δεν ειναι δυνατο να ανοιγει και να μου λεει οτι βρηκε μια αγνωστη συσκευη που δε μπορει να τη φτιαξει εχετε καμμια λυση να το κανω:

α) Να σκασει και να μη ψαχνει για drivers καθε φορα που ανοιγει

β) Μπας και ξερετε τυχον πως φτιαχνεται η μαμακια αφου εφαγα ολο το νετ και δεν υπαρχει κατι απο τη μικρομαλακη να κατεβασω για να περασω τους "isatap drivers" (που λεει ο λογος)

Απλα να πω οτι φυσικα δεν υπαρχει κανενα cd εγκαταστασης για το laptop με τη λογικη που τα πουλανε, αφου εννοειται οτι θα πρεπει να εχω φτιαγμενο cd με τις εργοστασιακες ρυθμισεις οποτε αμα crash-αρει το βαζω και το φερνω ολο στη κατασταση που ηταν στην αρχη, πραγμα που δε νομιζω οτι με συμφερει στη περιπτωση μου.

Σημειωση: Το προβλημα παραμενει ακομα και οταν μπηκα στο laptop απο safe mode.

Ακουω ιδεες παληκαρια..γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα με τη μαμακια και τα κ..vista..

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Για το 1 , ναι και γω αυτο σκεφτομαι

Για το 2 ομως, αυτο που λες δε παιζει καθως θα χασω την εγγυηση (ειπαμε ειναι του brother) αρα και ουτε το 1 θα μπορω να λυσω.

Αν εχει κανεις καμμια ιδεα για το isatap ρε παιδια?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.