Jump to content



Playstation 2 και σκληρος δισκος.


cabrinha

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω να βρω τροπο να συνδεσω εναν usb δισκο (ή και φλασακι) στο ps2 με τα παιχνιδια pes2009 και tekken5. Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι οτι μου χαλασε το laser. Ενω διαβαζει κανονικοτατα cd δεν αναγνωριζει καθολου τα dvd. Και επειδη οι τιμες για επισκευη ή αγορα καινουργιου ειναι τσουχτερες σκεφτηκα τον παραπανω τροπο.

Φανταζομαι οτι για να ξεκιναει τα παιχνιδια απο το σκληρο/φλασακι θα χρειαστει και καποιος loader. Αυτος δεδομενου του προβληματος με την αναγνωση dvd θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα και μονο σε cd. Yπαρχει τετοια δυνατοτητα? Δηλαδη loader που θα διαβαζει παιχνιδια απο usb συσκευη και θα τρεχει απο cd.

Πώς το βλεπετε το παραπανω σκεπτικο?

Link to comment
Share on other sites

Ωραια αφου εχεις το χοντρο , ανοιξε το προσεκτικα . καπακι -> καπακι dvdr , εχει εναν δακτυλιο σαν ενα κουμπι στο μεγεθος καθως τον περιστρεφεις αριστεροστροφα η δεξιοστροφα αυτος αντιστοιχα ανυψωνει η χαμηλώνει την πλάτφόρμα με το laser . Με λιγα λογια το καλιμπραρεις .

Βαλε ενα σημειο σταθερο ( ο δακτυλιος απο την εξω πλευρα του εχει αριθμιση νομιζω ) και ξεκινα με κλικ 1 - 2 κλικς δοκιμαζεις dvd . 1- 2 κλικς ξανα δοκιμη μέχρι που θα παιξει .

http://ps2repairs.amenet.co.uk/disk.htm

http://ps2repairs.amenet.co.uk/dre.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.