Hydra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 Παιδια τι γινεται?Οταν ανοιγω να δω μια ταινια με το Media Player ειτε με το CyberLink PowerDVD δεν βλεπω εικονα,παραμονο ηχο και βλεπω ολα και ολα τις απεικονισεις αλχημειας και τετοια...τι να κανω??Σημειωση οτι οι ταινειες ειναι ολες σε εναν σκληρο δισκο.Καμια απο αυτες δεν δειχνει εικονα.Παλαιοτερα οι ιδιες ταινιες επαιζαν,δεν ξερω τι γινεται.Εχετε να προτεινετε καμια λυση? Ευχαριστω!!
webhunter Φεβρουάριος 2, 2009 #5 Φεβρουάριος 2, 2009 Η απλά να έβαζες το VLC Media player θα έκανες τι δουλειά που θες!
Kostas007 Φεβρουάριος 3, 2009 #6 Φεβρουάριος 3, 2009 Η απλά να έβαζες το VLC Media player θα έκανες τι δουλειά που θες!ο χειροτερος player:tomato:
webhunter Φεβρουάριος 3, 2009 #7 Φεβρουάριος 3, 2009 Γιατί? Εμένα δε μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια, είτε βλέπω dvd, είτε avi, είτε hd
panoflevas Φεβρουάριος 3, 2009 #8 Φεβρουάριος 3, 2009 Γιατί? Εμένα δε μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια, είτε βλέπω dvd, είτε avi, είτε hdΜάλλον έτσι το είπες.. γιατί δεν ισχύει !!! και εγώ το έχω κανένα χρόνο και δεν έχω πρόβλημα και είναι και πολύ ελαφρύ σαν εφαρμογή !
Nephiλiμ Φεβρουάριος 3, 2009 #9 Φεβρουάριος 3, 2009 Vlc:αμα βαλεις subs δεν κανει pause (μεχρι την εκδοση που δουλευα,δεν ξερω αν το εφτιαξαν),δεν ειχε controls σε full screen,unstable σαν τουρκικα κτηρια κατα τη διαρκεια σεισμου 8 ριχτερ,θες και αλλα?
webhunter Φεβρουάριος 3, 2009 #10 Φεβρουάριος 3, 2009 Για δοκίμασε την τελευταία έκδοση...όλα αυτά έχουν διορθωθεί (αν υπήρχαν) μιας και το έχω αρκετό, και πάντα βάζω subs. Για τον full screen έλεγχο προστέθηκε με επιτυχία. Σε Vista x64 δεν έχει crashαρει ποτέ, σε αντίθεση με win xp, που εκεί το έχω δεί. Προσωπικά δεν έχω λόγω να πάω σε άλλο, άπαξ και με καλύπτει απόλυτα.
pontium Φεβρουάριος 3, 2009 #13 Φεβρουάριος 3, 2009 Φαγωμάρα σας έπιασε??Windows media player classic
Hydra Φεβρουάριος 3, 2009 Author #14 Φεβρουάριος 3, 2009 Δεν ειμαι ικανοποιημενος με την αναπαραγωγη του ηχου στον Media Player στις ταινιες,καμια σχεση τουλαχιστον με τον PowerDVD:pleasantry:
armored Φεβρουάριος 3, 2009 #15 Φεβρουάριος 3, 2009 και για μένα ο vlc είναι από τους καλύτερους players.
noone85 Φεβρουάριος 3, 2009 #17 Φεβρουάριος 3, 2009 Windows Media Player Classic HomeCinema + Klite Mega Codec Packκαι σε PC χωρίς hardware υποστήριξη + CoreAVCΠάντως πρέπει να είμαστε εκτός θέματος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.