Jump to content



TheLab.gr search toolbar for firefox


kkalop

Recommended Posts

Πως να βάλουμε στις επιλογές του search toolbar του firefox το TheLab.gr :happy2:

  1. Κατεβάζετε το συνημμένο εδώ
  2. ...εισάγετε το rar αυτό αρχείο όπως είναι, στον εξής φάκελο του σκληρού σας: C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins , εκεί δηλαδή όπου έχει εγκατασταθεί ο Firefox, αλλά προσέξτε να βάλετε το rar στον φάκελο searchplugins!!!.
  3. Στον φάκελο searchplugins που είστε λοιπόν, κάνετε "extract" το αρχείο .rar, οπότε "βγαίνουν" 2 αρχεία. Το ένα είναι το thelab.gif και το άλλο είναι το thelab.src (αυτό μπορείτε να το διαβάσετε με το Notepad), και το αρχικό αρχείο .rar το σβήνετε.
  4. Ανοίξτε τον firefox (αν είχατε ήδη ανοιχτό τον firefox, τότε κάντε επανεκκίνηση στο πρόγραμμα για να αποθηκευτούν οι αλλαγές) και πηγαίνετε πλέον στην toolbar με τις μηχανές αναζήτησης και λογικά θα δείτε ανάμεσά τους, το εικονίδιο του TheLab και δίπλα να γράφει thelab.gr. Αυτό ήταν ! :victory:

Επομένως, αν κάποιος θέλει να βρει κάτι γρήγορα και εύκολα, το γράφει στην toolbar των μηχανών αναζήτησης, χωρίς να έχει μπει καν στο forum.

Να τονίσω ότι με τον τρόπο αυτόν τα αποτελέσματα εμφανίζονται μέσω google, γίνεται δηλαδή προσαρμοσμένη αναζήτηση!

thelab_firefox_plugin.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.