Jump to content



ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


deshi13

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ειμαι χρηστης φοιτητικου πακετου της otenet εδω και 1 χρονο. σε λιγες μερες τελειωνει το συμβολαιο μου και ειμαι στη φαση που ψαχνω για αλλη συνδεση. Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα με την otenet, αλλα επειδη δεν θελω πλεον 8mbs, αλλα 24 . Εχω ακουση οτι γενικα οι αλλες εταιριες εχουν προβληματα με το internet. Ειμαι μεταξυ hol και forthnet, ποια μου προτρινετε να βαλω? Πληροφοριακα σπουδαζω Κοζανη οποτε για την περιοχη μου οπιος ξερει να μου πει του ειμαι υποχρεως:pleasantry:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε είσαι πλεονέκτης. Έχεις 8, δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τον οτε και τώρα θέλεις 24?

Πέρα από την πλάκα δεν είναι σίγουρες οι ταχύτητες που θα έχεις αν αλλάξεις παροχέα. πες περιοχή που θέλεις να κάνεις την σύνδεση και θα σε απαντήσουν οι γείτονες σου.

Link to comment
Share on other sites

Όχι μόνο η Κοζάνη αλλά όλη η Β.Ελλάδα έχει πρόβλημα με την Forthnet.Εγώ σαν χρήστης Forthnet θα σου έλεγα απλά να κάτσεις στον ΟΤΕ γιατί καλώς η κακώς πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις αυτό που σου λένε.

Link to comment
Share on other sites

Έγώ είμαι Γιαννιτσά και έχω οτέ εδώ και 1 χρόνο. Μπήκα με 24αρα = 19 μβ και στην πάροδο των μηνών κατέληξα στα 6 μβ. Πληρώνω για 24!!

Ο μπατζανάκης μου, 1000 μέτρα ποιο πέρα από μένα έχει Forthnet και μπαίνει με 23,999.

Ναι καλά διάβασες αλλά μόνο από nvidia κατεβάζει φουλ και φυσικά έχει προβλήματα στο σερφαρισμα.

Link to comment
Share on other sites

Η 8ρα είναι μια χαρά απο θέμα download speed.. Εξάλλου τα περισσότερα download places εχουν limits...Το κακό με την 8αρα του οτε είναι το upload speed που δίνουν!Αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ λοιπόν η ταχύτητα στο upload σου προτείνω να μείνεις στον οτε και στην 8αρα γραμμή. Αν θες παραπάνω σκέψου το καλά και σιγουρέψου.( για να μην πληρώνεις 24 γραμμή ανούσια)!!

Link to comment
Share on other sites

Και κάτι ακόμα για την HOL από εμπειρία φίλου. Αν είσαι και τηλεφωνία και ίντερνετ στην HOL στο ιδιόκτητο ένα από τα 2 δεν θα δουλεύει σωστά. Αν θες να βάλεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ίντερνετ στην HOL εκεί θα είσαι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

επιασα δουλεια στο 11888 κ χαζευα τα πακετα προσφορων στα διαλειματα.. για εμενα κρατα οτε αυτο που εχεις.. κ βαλε κ ενα οτε-talk.

η αμα δε σε ενδιαφερει να πληρωνεις 16Ε το μηνα για απεριοριστο τηλεφωνο.. παρε ενα voip τηλεφωνο κ με 2Ε το μηνα μιλας απεριοριστα μεσω skype out.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.