Jump to content



Ρύθμιση υπολογιστή φίλου από τον δικό μου online


kreach

Recommended Posts

Επειδή πολλές είναι οι φορές που λειτουργώ ως troubleshooter στην παρέα μου βαρέθηκα μέσω MSN ή τηλεφώνου να λέω πάτα το ένα, πάτα το άλλο κτλ

Από ότι άκουσα γίνεται να μου δώσει κάποια στοιχεία και να μπω στον υπολογιστή του από τον δικό μου. Με λίγα λόγια να βγάλω ένα παράθυρο στο οποίο θα φαίνεται ο υπολογιστής του παιδιού, θα του κουνάω εγώ το ποντίκι κτλ.

Πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?

*Δεν μιλώ για hacking, άλλωστε με την άδεια του φίλου μου γίνεται αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω.Στο παρελθόν είχα λειτουργήσει το radmin αλλα ήτνα πολύ δύσκολο στην χρήση +αργό.

Ακόμα ενας newbie user δεν είναι εύκολο να το ρυθμίσει ώστε να ελέγξεις τον υπολογιστή του...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το teamviewer είναι το πιο εύκολο για τον άσχετο. Απλά του δίνεις το Link και του λές τρέξε αυτό και πες μου id και pass. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θες.

Το remote assistance πολλές φορές δεν παίζει οπότε κρίνεται αναξιόπιστο.

Link to comment
Share on other sites

Ultra VNC και Team Viewer ειναι αυτα που παιζουν περισσοτερο. Απλα δεν αναφερετε καπου αν προκειται να γινει η ολη αυτη δουλεια μεσω τοπικου δικτυου η με καποια συνδεση DSL?

Link to comment
Share on other sites

Απλα εφόσον μιλαμε για εργασια μεσω adsl που στις περισσοτερες περιπτωσεις μιλαμε για δυναμικες ips απο τον Internet provider το θεμα που παρουσιαζεται συνηθως ειναι οταν καποιος router γινει για καποιον λογο restart και αλλαξει η Ip τοτε ο επανακαθορισμος των ρυθμισεων ειναι αναγκαιος

Link to comment
Share on other sites

Πολύ εύκολο πολύ γρήγορο απλά να ζητήσεις από τον φίλο σου και γενικά από όποιον σου ζητάει help να κατεβάσει την έκδοση που βρίσκετε ακριβός κάτω από το TeamViewer QuickSupport είναι η βασική έκδοση την τρέχει σου λέει τον κωδικό που του δίνει και είσαι μέσα.

Εδώ θα το βρεις http://www.teamviewer.com/download/index.aspx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.