Jump to content



Ενισχυση σηματος σε λαπτοπ


gus8511

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα λαπτοπ και προσπαθω να συνδεθω σε ασυρματο δικτυο απο εναν φιλο μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καλο σημα και πρεπει να ειμαι συνεχεια στο παραθυρο. Υπαρχει κατι να βαλω στο λαπτοπ για να βελτιωσω την ποιοτητα ληψησ? αν βαλω ενα usb wifi θα εχω καλυτερη ληψη?

Link to comment
Share on other sites

πρέπει να ανοίξεις το laptop και να βρεις την κάρτα wifi και απο εκεί να βάλεις προέκταση καλώδιο που θα βγαίνει εκτός του κουτιού. από εκεί θα βάλεις μια άλλη κεραία ή θα φτιάξεις μια δική σου. Έχω δει και φωτογραφία για το εγχείρημα που σου λέω αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή αυτήν (alfa) την έχω δει να παίζει, στην προτείνω ανεπιφύλακτα...

500mW ισχύ και usb...

και μαζί με μια κεραία omni (9dBi) ή μια κατευθυντική yagi (18dBi) θα είσαι άρχοντας και θα πιάνεις τέλειο σήμα ακόμα και σε πιο μεγάλες αποστάσεις... και οι δυο κεραίες είναι μπορούν να συνδεθούν στην alfa...

Προσοχή...: H alfa θέλει προσοχή στην ψύξη της μόνο γιατί θερμαίνεται πάρα πολύ στην εκπομπή (όχι στην λήψη)... θέλει ;πατέντα με ένα μικρό fan...

Φυσικά μπορεί και μια πιο μικρής ισχύς usb κάρτα να σου κάνει την δουλειά σου, αλλά αυτή την κάνει σίγουρα... ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.