Jump to content



32bit vs 64bit


malachaskos

Recommended Posts

παιδιά βοήθεία..... έχω βάλει πάνω στο pc μου τα xp 64bit και τα vista ultimate 64bit... έχω αγοράσει το nod 32 smart που είχα στα xp 32bit αλλά δεν μπορώ να το βάλω στα 64αρια τι να κάνω? πρέπει να αγωράσω άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Κάνε κανονικά το registration με το σειριακό που έχεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και έπειτα κατέβασε την 64bit έκδοση στο παραπάνω ποστ μου (θα ζητήσει τo username/password που σου έχει στείλει η eset μετά το registration)

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει αυτό στα 64bitα, απλά εκεί θέλει manual install. Πχ, στο Autodesk Inventor, όταν κάνει install από το DVD σου πετάει ένα μήνυμα ότι δε βρήκε το setup.exe για 64 bit, ωστόσο αν πατήσεις να εκτελεστεί το 32bitο θα το πάρει μια χαρά. Σε 2-3 περιπτώσεις δε μπόρεσα να εγκαταστήσω 32bitη εφαρμογή.

Link to comment
Share on other sites

ok... μακαρι να δουλέψει. ευχαριστώ...... αυτό θα γίνεται και σε άλλες εφαρμωγές?

Θα δουλεψει.Smart security 3.0684 x64 here.

κοίτα και εγώ εχω vista 64bit και τα έχω χορτάσει 32bitες εφαρμογές χωρις κανένα πρόβλημα. Αυτό που λές πρώτη φορά το συναντάω.

Ισχυει αυτο που λεει το παιδι,το 32bit δεν δεχεται να εγκατασταθει.Οντως και γω τα φορτωσει 32bit εφαρμογες και ποτε δεν αρνηθηκαν να εγκατασταθουν,παρα μονο το eset 32bit.:...:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.