Jump to content



Αναβάθμιση σε ATI 3870!!


Halomaniac

Recommended Posts

Λοιπόν σκεφτόμουν στο τέλος του μήνα να "τσιμπήσω" μία 3850 και να την βάλω σε C/F με την 3870 που έχω ήδη..!! Απο επιδόσεις είμαι ικανοποιήμενος, απλά θα ήθελα, ενα "κάτι" παραπάνω που πιστεύω θα αποκτήσω έτσι!! Το ερώτημα μου είναι, θα έχω πρόβλημα με την μητρική που η μία της θύρα είναι χ16 και η δευτερη pci-x x4 ? Κάτι άλλο που θα έπρεπε να προσέξω? Οι drivers Πιστεύω πλέον θα είναι αρκετά ώριμοι πλέον για αυτές τις κάρτες!! Τα φώτα σας παιδια!!!!:yu:

Link to comment
Share on other sites

Παίζω σε 1680 χ 1050! Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα, ένα κλικ παραπάνω σε επιδόσεις, και σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο... Μία άλλη λύση θα ήταν να πούλαγα την 3870 και να έπαιρνα μια 4850!! Πάνω κάτω ίδια λεφτά θα χαλούσα και ίσως θα ταν και καλύτερα σε θέμα απόδοσης... Κανείς καμία καλύτερη ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Μην κάνεις CF.

Απ'ότι κατάλαβα έχεις μητρική Intel. 965 ή Ρ35 ίσως?

Σε Intel κάνεις καλό CF μόνο με Χ38, Χ48, Χ58.

Δεν είναι τόσο το bandwidth όσο το ίδιο το Chipset. Το οτι υποστηρίζει CF δε σημαίνει οτι παίζει καλά.

Άσε που με το CF θα έχεις πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση και ζέστη στο κουτί. Καλύτερα πούλα την και πάρε μια 4850. Κι αυτό στο λέω γιατί είχα CF με 3870 και μια 4850 (που επίσης είχα και μάλιστα σε CF) είναι πιο γρήγορη από 2x3870 σε πολλές περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Χε χε, σωστό και αυτό, από την άλλην με ξενερώνει το σύστημα ψύξης της 4850

(θα μου χαλάει όλο το airflow στο κουτι), αλλά η 4870 είναι πολύ ακριβή, τουλάχιστον ακόμα... Πάντως για c/ F δεν το βλέπω,σιγά μην αποδίδει η δευτερη 4850 με pci-x x4!!! για αυτό σκεφτόμουν την λύση της 3850... Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα αλλάξει οθόνη δεν θα το σκεφτόμουν κάν για αλλαγη της κάρτας... Αλλα τώρα παίζει οριακα στα περισσότερα σε 1680 επι 1050...

Link to comment
Share on other sites

το να παρεις μια 4850 αντι να καθεσαι και να μπλεκεις με Xfire, ηταν η επομενη λυση που θα σου προτεινα κι εγω. με προλαβανε..! εγω αυτο εκανα, ειχα 3870 και επειδη δεν μου ειχε κατσει καλα, την εδωσα και πηρα μια 4850. και συγκεκριμενα αυτη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675

και μου εχει κατσει μια χαρα! και πολυ πιο χαμηλες θερμοκρασιες απο τις πρωτες!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.