Jump to content

Halomaniac

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Halomaniac

  1. Halomaniac

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Χ
  2. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    Ναι, σε μένα τουλάχιστον με Core 2 6550@3.25, 2GB RAM και κάρτα γραφικών ΑΤΙ HD3870, είναι 10~15 fps κάτω στα vista home premium x64 από ότι στα xp 32 που έχω... Κατα τα άλλα, αν έχεις κανα Core quad ή i7 στα 4Ghz και υπερδιπλες καρτες γραφικών με 4~6GB ram στο σύστημα, δεν νομίζω να σε νοιάξει και τόσο ΑΑΑ επίσης στα 64bit στις ρυθμισεις μου έχει 502MB διαθέσιμη μνήμη γραφικών, ενώ στα xp 32 με τα patch μου έχει 478ΜΒ!
  3. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    δεν εχω το κουράγιο να το δοκίμασω στα vista, Και να ξαναπάθω το ίδιο... εκει το έχω περάσει με c***ck και το update 1.0.1.0 για να παίζω τουλάχιστον όταν θέλω τα saves στο single... Χωρίς online, χωρίς social clubs και τέτοια! Και τώρα η ερώτηση ματ... Για να περάσω το patch 1.0.2.0 θα πρέπει να το ξανακάνω Install? Edit: μάλλον το βρήκα στο νετ, ναι χρειάζεται επανεγκατάσταση.... ΛΟΛ ΑΠΛΑ!!!!:suicide2:
  4. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    Με το καινούριο Patch, υπάρχει ένα θέμα με κάποιους ΑΤΙ users (μαζί και με μένα:suicide2:)... Μετά την εγκατάσταση του, ενώ όλα για λίγο παίζουν μια χαρά, μετά από λίγο κολλάει σαν τρελό και φυσικά γινεται unplayable... Τι να κάνω όμως που θέλω να παίζω και ονλαην τώρα που έχω τερματίσει το single player... Καμία ιδέα κανείς?
  5. Halomaniac

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Επιτέλους τερματίσαμε και μείς το tomb raider underworld, και τώρα ασχολούμαστε με prince of persia(το τερματίζω... ΑΥΡΙΟ) και burnout!!! ντάξει το crysis επιβάλλεται που και πού, κανείς δεν νομίζω να μας κατηγορήσει για λίγο... οφθαλμόλουτρο !!!
  6. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    Xe xe, κανένα πρόβλημα, για αυτό είμαστε εδώ!!! Αντε και καλό λιώσιμο, το game το 'χω τερματίσει τα ΣΠΑΕΙ!!!(να μην έχανα και τα save )
  7. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    ΣΟΡΡΥ που δεν μπήκα άμεσα, δίναμε ψηφιακή τηλεόραση σήμερα!!! για δοκίμασε αυτό, εγώ νομίζω αυτό είχα εγκαταστήσει!!
  8. Halomaniac

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Prince of Persia (το καινούριο βέβαια) και GTA IV !! (αυτό το 100% το χω βάλει στο μάτι
  9. Halomaniac

    Grand Theft Auto IV

    Κατέβασε ξεχωριστά από το Site της Microsoft τον installer! Είχα και γώ το ίδιο πρόβλημα στα 7 βέβαια, και έτσι το λύσα χωρίς πολλά πολλά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.