Jump to content



πρόβλημα με asus WL-600g


mitro_891416003254

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδία, λοιπόν έχω πρόβλημα το modem-router της asus. Το προβλημά είναι ότι δεν μπορώ να το ρυθμήσω σώστα βαση λογικής για να μπένει στο net... Το προηγούμενο μου modem-router είναι το speedtouch 585 αλλά αναγκάστικα να το αλλάξω γιατί μου έβγαλέ κάποια πρβλήματα και αποφάσισα να αγοράσω αυτό της asus γιατί έχει και τις δύο usb πάνω και θέλω να βάλω τον εκτυπωτή πάνω για print-server. Λοιπόν τώρα το θέμα είναι ότι κάνω τις ρυθμήσεις για όλα και για το ασύρματο που έχω αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να μπώ στο ιντερνετ. Ο λόγος άγνωστος. Όποιος ξέρει ας στήλει γιατί έδωσα τσάμπα 75€ με την βλακεία... Τώρα είμαι μέσα με το speedtouch. A, παιδιά η σύνδεση μου είναι conn-x @4

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Γεια χαρά παιδία, λοιπόν έχω πρόβλημα το modem-router της asus. Το προβλημά είναι ότι δεν μπορώ να το ρυθμήσω σώστα βαση λογικής για να μπένει στο net... Το προηγούμενο μου modem-router είναι το speedtouch 585 αλλά αναγκάστικα να το αλλάξω γιατί μου έβγαλέ κάποια πρβλήματα και αποφάσισα να αγοράσω αυτό της asus γιατί έχει και τις δύο usb πάνω και θέλω να βάλω τον εκτυπωτή πάνω για print-server. Λοιπόν τώρα το θέμα είναι ότι κάνω τις ρυθμήσεις για όλα και για το ασύρματο που έχω αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να μπώ στο ιντερνετ. Ο λόγος άγνωστος. Όποιος ξέρει ας στήλει γιατί έδωσα τσάμπα 75 με την βλακεία... Τώρα είμαι μέσα με το speedtouch. A, παιδιά η σύνδεση μου είναι conn-x @4

Θα βάλεις με το χέρι (Manual) τα DNS του ΟΤΕ...

1: 195.170.0.1

2: 195.170.2.2

Bάλτα και στo Modem και στην κάτρα δυκτίου σου....

και θα βρείς να κατεβάσεις το NARS Firmware που λύνει το πρόβλημα με τα Authentication Failures..

To ΑSUS κατ'εμέ είναι κλάσεως ανώτερο ακόμη και από τα Speedtouch... :beer:

Link to comment
Share on other sites

Να 'σαι καλά φίλε Dagalidi αλλά δεν εγίνε κατί παλί τα ίδια μου κανεί δεν ξέρω έχω απογοητευτεί. Το firmware που μου είπες δεν το βρήκα. Αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο γιατί από 'τι ξέρω έχεις το ίδιο modem έτσι? :help:

Link to comment
Share on other sites

Oταν λες ότι δε συνδέεσαι στο Internet τι ακριβώς ενοείς ?

Εχεις ADSL connection ?

Το λαμπάκι του ADSL είναι μόνιμα πράσινο ?

Εαν το MODEM σου είναι για ANNEX A (PSTN) τότε βάλε αυτό το FIRMWARE...

http://www.forumclix.net/download/WL600g_1028A_NARS.zip

Eαν έχεις ΑΝΝΕΧ Β (ΙSDN), βάλε το παρακάτω Firmware...

http://www.forumclix.net/download/WL600g_1028B_NARS.zip

:T:

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχω κανονικά συνδεση ADSL και το λαμπάκι IP είναι αναμένο αλλά δεν μπορώ να μπώ. Έχω φτιάξει ένα (λογαργιασμό) ΜΕR για να μπορέσω να αλλάξω το DNS και μέτα έχω φτιάξει ένα (λογαργιασμό) PPPoE για να μπορέσω να βάλω τους κωδικούς του conn-x σωστά μεχρι εδώ? Για PVC Settings αφήνω 0/35 ή όχι? Ευχαριστώ για το firmware από μόνο του το modem έχει το τευλευτέο firmware το 1.0.3.5.A

Αν κάνω κάποιο λάθος ενημέρωσε με. Ευχαριστώ και πάλι φιλαράκι!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ναι φίλος το πρόβλημα με το DNS και για το πως να μπείς στο νετ είναι πολύ ευκόλο το θέμα τώρα είναι τι κάνω με το printer-server γιατί είναι μεγάλο μπέρδεμα... Πάντως είναι πολύ καλή αγορά!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
παιδιά help με το print-server έχω τρελαθεί τελείως σας παρακαλώ λίγο βοήθεια. Ο εκτυπωτής είναι ο HP LaserJet P1005 κάνω όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσώ.

Δεν ξερω αν φταιει αυτο, αλλα μηπως λεω παλιοτερα ειχες σταματησει καμια υπηρεσια του στυλ server,print spooler κλπ των windows και τωρα δεν μπορεις να εκτυπωσεις?

Link to comment
Share on other sites

όχι δεν είχα ξανάκανει κα΄τι σχετικό με print-server ώποτε δεν νομίζω να φταίει αυτό... Έκανα κάτι δηλαδή έβαλα κανονικά τον εκτυπωτή στον υπολογιστή να δουλευει κανονικά στην βασική θυρά και μετά σύνδεσα τον εκτυπωτή με το router αλλά χωρίς να κλείσω τον εκτυπωτή μετά άλλαξα την θύρα που σύνδέεται ο εκτυπωτής και έβαλα αυτή που μπορεί να επικοινωνίση με το router εκτύπωσα και δούλεψε αλλά δυστηψώς αυτό έγινε μόνο για μια φορά και έχω απελπιστεί τελίως. :suicide2::suicide2:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα έπρεπε να μπορείς να μπείς στο μενού χωρίς πρόβλημα αφου είχεσ βάλει τη σωστή IP. To μοναδικό που θα μπορούσες να έκανες θα ήταν ένα reset και μετά να προσπαθήσεις να μπείς.

Link to comment
Share on other sites

ολα καλά,τώρα δεν συχρονίζει με την γραμμή,τι δεν κάνω σωστά;Εβαλα την IP DNS της Τελλας και την εφεδρική(ευχαριστω dagalidis) στην κάρτα δικτύου της mobo αλλά τίποτα..:hang3:

Πήγα να βάλω και το NARS Firmware αλλά δεν το δέχονταν..τόσο δυστροπο εργαλείο παίδες;

Link to comment
Share on other sites

κοιταξε είναι μπερδεμένο αλλα το να μην σου δέχεται το firmware είναι λίγο τρελό εγώ όταν το έβαλα ήταν όλα οκ. Αν και χωρίς να βάλεις το NARS την γραμή πρέπει να την δέχεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα σου ανάβει κόκκινο λαμπάκι στο ADSL λογικά ε?

Το nars firmware που κατέβασα εγώ είναι αυτό κατέβασε το και ξαναπρωσπάθισε.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Link to comment
Share on other sites

το αποσυμπίεσα στην ε[ιφάνεια εργασίας και απο το web interface στο νήμα software update όρισα την διαδρομή αλλά καπούτ,θα το ξαναδοκιμάσω.Μηπως δεν το κάνω σωστά;:meeting:

Link to comment
Share on other sites

έκανα update το firmware(το web interface κατά το update δούλεψε μόνο μέσω IE και όχι OPERA-MOZZILA) και έβαλα το 1.0.3.5A αυτο της asus αλλα συχρονίζει χωρις να ανοίγει σελίδα!Τα λαμπάκια είναι πράσινα(adsl,ip,ethernet),απεγκατάστησα και το kaspresky για πιο σίγουρα έκανα επανεκίνηση αλλά τίποτα.Να μερικά στοιχεία:

τι άλλο δεν κάνω;

post-3375-1416073941,2165_thumb.jpg

post-3375-1416073941,2799_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

έχεις κοίταξει αν τα username και passoword που έχεις διλώσει είναι σωστα? Μέτα πίγαινε "Device Info" ---> "WAN" και κοίταξε αν στην κατηγορία Status είναι up ή σου βγάζει κάτι άλλο. Καλό θα ήταν να βάλεις το NARS Firmware δηλαδη το 1028Α για να είσαι πιο σίγουρος. Καλή τύχη με αυτό το modem...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.