Jump to content



bluescreen ενώ φορτώνουν τα windows


kots

Recommended Posts

καταρχήν να σας ενημερώσω ότι έχω ένα laptop hp dv 9680ev

το έχω περίπου ενάμισυ χρόνο κι έβαλα win xp πάνω. ξαφνικα μια μέρα ενώ ήμουν σε ένα online game με πέταξε, μπήκα ξανά και στο δίλεπτο ξανακόλλησε. οταν λεμε κόλλησε, όχι το παιχνίδι. τα πάντα... ακόμη και το ποντίκι. και τρίτη φορά το ίδιο. έκανα repair τα win xp και τώρα ενώ φορτώνει το σήμα των xp σκάει μπλε οθόνη και δεν προλαβαίνω να δω καν τι γράφει γιατί το λάπτοπ κλείνει.

τι μπορεί να φταίει παιδιά? κόλλησε κάτι? δοκιμάζω και φορμάτ τώρα αλλά νομίζω είναι hardware το πρόβλημα.

καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

συνηθως η μπλε οθονη ειναι η μεγαλη θερμοκρασια η το λογισμικο σου εχει κρασαρει και απλα θες format...αφου λες ομως οτι εκανες διορθωση και στο ξανακανει στην εκκινηση εγω πιστευω οτι ειναι κατι λαθος στο λογισμικο σου...Βεβαια δεν αποριπτω και το θεμα της θερμοκρασιας....

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω εάν έχεις κανα restoration disc της HP αλλά αφού είναι εκτός εγγυησης βγάλε το drive κάνε backup και μετα με το δισκάκι της HP το restore. Πιστεύω οτι θα στρώσει. Όταν βγάλεις το drive κάνε και ενα disk check να δείς μήπως έχει βαρεσει κανα cluster και κάποιο αρχείο να έχει γίνει corrupt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.