tazthebestmc Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 Πριν λίγο καιρό έφτιαξα κάτι ιούς για ένα ξεκαθάρισμα που είχα έφυγα για λίγες μέρες από το σπίτι μου και τώρα ανοίγω τον υπολογιστή και μου βγάζει στην αρχή το φόντο μου και μετά κάλος ορίσατε μετά μου βγάζει το user μου πατώ και :help1:κάνει αυτόματα αποσύνδεση. Προσπάθησα να μπω πατώντας το f8 αλλά δεν γίνεται τίποτα Ο όποιος μπορεί να με βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου.
jpavly Μάρτιος 24, 2009 #2 Μάρτιος 24, 2009 Κανείς δεν θα επικοινωνήσει μαζί σου Η λογική των φόρουμ είναι να βοηθάμε κάποιον έτσι ώστε η λύση στο πρόβλημα του να μείνει και για τους επόμενους κάνοντας αναζήτηση. Για αρχή πέρνα από τον οδηγό στην υπογραφή μου.
kreach Μάρτιος 26, 2009 #6 Μάρτιος 26, 2009 tazthebestmc, καλώς ήλθες Σχετικά με το θέμα σου πιστεύω πως θα σε υπερκαλύψει το sticky του jpavly. Eπίσης, όταν λες "έφτιαξα κάτι ιους για ένα ξεκαθάρισμα" ... τι εννοείς? Ελπίζω να μην είναι αυτό που φαντάζομαι... Να ξέρεις πως το να μολύνεις κάποιον (επίτηδες) με κάποιο malware είναι πρώτων ανήθικο αλλά και διώκεται από το νόμο... Μερικές συμβουλές θα σου δώσω μιας και δεν έχεις πείρα από fora. 1. Πραγματικά αξίζει να διαβάσεις τα sticky threads (κοινώς sticky) στο Forum. Sticky threads είναι τα θέματα τα οποια παραμένουν ΜΟΝΙΜΑ στην πρώτη σελίδα κάθε υποφόρουμ. 2. Πριν κάνεις κάποια ερώτηση, γενικώς να φτιάξεις ένα νέο topic καλό είναι i) Nα ψάξεις στο φορουμ καθώς μπορεί άλλος να έχει φτιάξει παρόμοιο topic στο παρελθόν. Υπάρχει και η Αναζήτηση που θα σε διευκολύνει στο ψάξιμο - btw δοκίμαζέ το αρκετές φορές με διαφορετικές λέξεις κλειδιά διότι είναι δυνατόν το ίδιο πράγμα να είναι γραμμένο διαφορετικά (συνώνυμες λέξεις, περιφραστικά, στα αγγλικά...) ii) Nα ψάξεις στο google! Δεν έχει νόημα να κάνεις μια ερώτηση του τύπου "Ti είναι η μητρική πλακέτα (motherboard ή mobo)" ή "Τί είναι το phase cooling" Τέλος πάντων, να μην πολυλογώ, θα μάθεις πολλά από το TheLab.gr με τον καιρό, σιγά σιγά.
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #7 Μάρτιος 26, 2009 Στον αδερφό μου ήθελα να βάλω τον ιο αλλά η μικρή αδερφή μου κατα λάθος τον ενεργοποίησε.
SirDiman Μάρτιος 26, 2009 #8 Μάρτιος 26, 2009 Οταν λες υιό?.exe που να διαγράφει system files? :to_pick_ones_nose:
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #9 Μάρτιος 26, 2009 δεν θυμάμαι ακριβός τι ιος ήταν πάντως ανοίγω το pc αλλά δεν με βάζει στην επιφάνεια εργασίας
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #11 Μάρτιος 26, 2009 δεν πρόλαβα μόλις γύρισα απο μια εκδρομη τον βρίκα σε αυτή την κατάσταση που σου είπα
SirDiman Μάρτιος 26, 2009 #12 Μάρτιος 26, 2009 Κοιταξε, δεν βοηθάς καθόλου με τις πληροφορίες που δινεις και ετσι δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κανείς
mpoumpis Μάρτιος 26, 2009 #14 Μάρτιος 26, 2009 δεν θυμάμαι ακριβός τι ιος ήταν πάντως ανοίγω το pc αλλά δεν με βάζει στην επιφάνεια εργασίας μαλλον εσβησες καποια αρχεια απο το system32. Να υποθεσω οτι η καταληξη του "ιου" ητανε .bat ?? Για φορματ σε βλεπω παντως... Για τον λογο που δημιουργησες αυτο τον "ιο" απλα δεν το σχολιαζω...
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #15 Μάρτιος 26, 2009 πώς θα κάνω φορματ όταν δεν μπορώ να μπώ στην επιφάνεια εργασίας
mpoumpis Μάρτιος 26, 2009 #16 Μάρτιος 26, 2009 πώς θα κάνω φορματ όταν δεν μπορώ να μπώ στην επιφάνεια εργασίαςΘα μπεις στο bios της μητρικης σου και θα επιλεξεις να bootareis απο το cd. Υστερα θα τοποθετησεις το cd των windows και τα υπολοιπα ειναι πολυ απλα. Δεν μου απαντησες ομως...ειχε καταληξη .bat το αρχειο που εφτιαξες?
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #17 Μάρτιος 26, 2009 μπορείς σε παρακαλώ με περισσότερες λεπτομέρειεςπρέπει να ήταν trojan.έκανα mlk είχα απενεργοποιήσει το αντιβάριους
mpoumpis Μάρτιος 26, 2009 #18 Μάρτιος 26, 2009 μπορείς σε παρακαλώ με περισσότερες λεπτομέρειεςπρέπει να ήταν trojan.έκανα mlk είχα απενεργοποιήσει το αντιβάριουςποσο πιο αναλυτικα??Ξερεις να μπαινεις στο bios της μητρικης σου?? Τελικα τι εκανες?Δεν μου απαντησες παλι στο ερωτημα μου...
tazthebestmc Μάρτιος 26, 2009 Author #19 Μάρτιος 26, 2009 με φ12?είμαι νέος στα λειτουργικά.λογικά σε bat. κατέληξε
mpoumpis Μάρτιος 26, 2009 #20 Μάρτιος 26, 2009 Αρα μαλλον αυτο που ειπα εκανες... Αναλογα με την motherboard οταν boutarei σου λεει "press "?" to enter setup"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.