GoMaR Μάρτιος 26, 2009 #21 Μάρτιος 26, 2009 οπως εφτιαξες τον ιο , να σκεφτεις εναν τροπο να το λυσεις τωρα.Οταν το εφτιαχνες , δεν θυμασαι τι ζημια θα προκαλουσε στο πισι του αδερφου σου ; δε ξερεις να κανεις φορματ ; δε ξερεις απο λειτουργικα ; μη σκαλιζεις λοιπον.Διαβασε το manual της μητρικης σου για το πως μπαινεις bios
psalias Μάρτιος 27, 2009 #22 Μάρτιος 27, 2009 "Πριν λίγο καιρό έφτιαξα κάτι ιούς για ένα ξεκαθάρισμα που είχα με τον αδερφό μου" καλά έχω πεθάνει στο γέλιο...τι προβλήματα έχει κανεις στο νηπιαγωγείο...και πέρα το ότι έφτιαξες κάτι ιούς δεν ξέρεις τι κάνουν και σε τι τελειώνουν...ήμαρτον. Όσο για το format 2 λέξεις, rtfm και google is your friend
junior-21- Μάρτιος 27, 2009 #23 Μάρτιος 27, 2009 αυτά τα thread δεν έχουν λόγο ύπαρξης για μέναπρέπει να φεύγουν αμέσως για την μαύρη τρούπα
MV040 Μάρτιος 27, 2009 #24 Μάρτιος 27, 2009 εχω πεθάνει στα γέλια με τον "ΙΟ"... παλιά αν τσακωνόσουν με τον αδερφό σου απλά πλακωνόσουν... τώρα του σβήνεις το master boot record ή του καις το τροφοδοτικό...
mpoumpis Μάρτιος 27, 2009 #25 Μάρτιος 27, 2009 εχω πεθάνει στα γέλια με τον "ΙΟ"... παλιά αν τσακωνόσουν με τον αδερφό σου απλά πλακωνόσουν... τώρα του σβήνεις το master boot record ή του καις το τροφοδοτικό... Απλα κορυφαια ατακα:haha:
MV040 Μάρτιος 27, 2009 #26 Μάρτιος 27, 2009 Απλα κορυφαια ατακα:haha: Ε ναι… δεν μπορώ να φανταστώ τον αδερφό μου να flashαρει corrupted ΒΙΟS στην μητρική για να με εκδικηθεί που του εφαγα τα γαριδάκια
tazthebestmc Μάρτιος 27, 2009 Author #27 Μάρτιος 27, 2009 Εντάξει ρε παιδιά σιγά δηλαδή εγώ πίστευα οτι αυτή η ιστοσελίδα θα με βοηθούσε αλλά τελικά έκανα λάθος.Δεν το περίμενα ποτέ αυτό.Θα μπορούσατε απλά να με βοηθήσεται και όχι να με κρίνεται.
jpavly Μάρτιος 27, 2009 #28 Μάρτιος 27, 2009 Είναι ένα πρόβλημα που δημιούργησες μόνος σου και δεν βοηθάς κανένα με λεπτομέρειες εί αυτού. Κατόπιν τούτου, τι απαντήσεις περιμένεις; Εσύ πρώτος απ'όλους θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνει το batch που έφτιαξες. Στο κάτω κάτω, κάνε ένα format ή repair install να τελειώνεις.
kreach Μάρτιος 27, 2009 #29 Μάρτιος 27, 2009 Εντάξει ρε παιδιά σιγά δηλαδή εγώ πίστευα οτι αυτή η ιστοσελίδα θα με βοηθούσε αλλά τελικά έκανα λάθος.Δεν το περίμενα ποτέ αυτό.Θα μπορούσατε απλά να με βοηθήσεται και όχι να με κρίνεται.Ti είμαστε εδώ νομίζεις? Computer geeks που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τους υπολογιστές και δεν έχουμε ηθικές αξίες ??? Προφανώς και κρίνει το κάθε μέλος το άλλο άλλοτε θετικά άλλοτε αρνητικά είτε το θέλεις είτε όχι. Στο κάτω κάτω forum είναι, όχι help desk ...Επίσης δεν μπορείς να πεις πως δεν σε βοηθήσαμε. Από τη μεριά μου, σου έδωσα ένα λινκ με έναν οδηγό σχετικά με την αντιμετώπιση ιών, ο mpoumpis! σου πρότεινε να βάλεις το cd με τα xp. Όσο μπορέσαμε σε βοηθήσαμε, και λέω όσο μπορέσαμε και όχι δεν σε βοηθήσαμε "πλήρως" καθώς εσύ ο ίδιος δεν μας βοήθησες δίνοντας αρκετές πληροφορίες για το πρόβλημά σου.I sense ... a moderator having the last word in this topic...Εdit: Αν είναι δυνατόν ... είχα δίκιο ! Πριν πατήσω Υποβολή απάντησε ο jpavly (the ex-moderator!)BTW γιατί στο τελευταίο σου ποστ jpavly μου βγάζει "Χτες 22.36" και στο ποστ αυτό που τώρα εδιτάρω γράφει "Σήμερα 00.31" ???
mpoumpis Μάρτιος 27, 2009 #30 Μάρτιος 27, 2009 Η αχαριστια στο μεγαλειο...Μπραβο ρε φιλε...Βαλε και κανεναν ιο στο pc του πατερα σου επειδη θα σου κοψει το χαρτζηληκι!Ελεος...
pontium Μάρτιος 28, 2009 #32 Μάρτιος 28, 2009 Μπορεί να "βαρέσω" και γω,αλλά ξυπνήστε λίγο.Βοηθάτε έναν άνθρωπο που πάει να κάνει κακό σε έναν άλλο για να φτιάξει το σφάλμα του και ύστερα να συνεχίσει.Τον "ιό" σίγουρα δεν τον έφτιαξε,απλά το βρήκε σε ένα mail πιθανόν και το κράτησε quarantine.Αλλιώς και ενεργοποιημένο να ήταν το antivirus δεν θα τον έβρησκε γιατί είναι νέο "πράμμα".Οι lamerιές είναι για άτομα που δεν ξέρουν να διεκδικούν τους σκοπούς τουςΑν και βλέπω ότι τα κατάφερε τελικά να το φτιάξει,οπότε τώρα που ξέρει θα το ξαναπροσπαθήσει
tazthebestmc Μάρτιος 28, 2009 Author #33 Μάρτιος 28, 2009 οχι ρε φιλαράκι με δέν την ξαναπατάω το πήρα το μάθημά μου.:sorry:
mpoumpis Μάρτιος 29, 2009 #34 Μάρτιος 29, 2009 Κυκλοφορυν καποια βιντεακια στο youtube για να κανεις .bat αρχεια...Μαλλον απο εκει το ξεσηκωσε...Αν εχεις διαφορες με τον αδερφο σου λυστες αλλιως!!
p55 Μάρτιος 29, 2009 #35 Μάρτιος 29, 2009 όποιος σκάβει το λάκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα. :P:P:P:P:P:P:P:P:P Το πάθημα να σου γίνει μάθημα. :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:
p55 Μάρτιος 29, 2009 #36 Μάρτιος 29, 2009 Εντάξει ρε παιδιά σιγά δηλαδή εγώ πίστευα οτι αυτή η ιστοσελίδα θα με βοηθούσε αλλά τελικά έκανα λάθος.Δεν το περίμενα ποτέ αυτό.Θα μπορούσατε απλά να με βοηθήσεται και όχι να με κρίνεται.Τι περίμενες να σου πουν; "μπράβο παιδάκι μου, καλά έκανες."Δεν σε χτύπησε ο ιός από το πουθενά, μόνος σου τα έκανες μαντάρα.Δεν είναι ότι προσπαθούσες να φτιάξεις κάτι και από έλειψη γνώσεων σκάλωσες κάπου. Ήθελες να κάνεις μαντάρα το pc του αδελφού σου. Μήπως θέλεις και βραβείο;Όλοι εδώ έχουν διάθεση να σε βοηθήσουν (όπως και σε πολλά άλλα fora) αλλά όλοι θα σταθούν επικριτικά απέναντι στις προθέσεις σου (την δημιουργία του .bat και τον σκοπό που ήθελες να το χρησιμοποιήσεις).Είναι άλλο να πεις ότι σύνδεσες τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα ανάποδα και δεν μπουτάρει ο υπολογιστής και άλλο αυτό που έκανες.
geogeoland Μάρτιος 30, 2009 #37 Μάρτιος 30, 2009 Αλήθεια πώς το έφτιαξες τελικά? Σε βοήθησε ο αδερφός σου?
SirDiman Απρίλιος 2, 2009 #38 Απρίλιος 2, 2009 Μπα... Το πεταξε απο το μπαλκονι και πηρε του αδερφου του
p55 Απρίλιος 2, 2009 #39 Απρίλιος 2, 2009 Εντάξει ρε παιδιά σιγά δηλαδή εγώ πίστευα οτι αυτή η ιστοσελίδα θα με βοηθούσε αλλά τελικά έκανα λάθος.Δεν το περίμενα ποτέ αυτό.Θα μπορούσατε απλά να με βοηθήσεται και όχι να με κρίνεται. Θύμωσε που δεν του ειπε κανένας μπράβο, πέταξε μετά τον αδελφό του από το μπαλκόνι και χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να μάθει πως θα κάνει format. Μετά θα φτιάξει το δικό του το pc και για σπάσιμο θα προσπαθήσει να γίνει χάκερ και θα χακάρει το theLab.:sarcastic:
mpoumpis Απρίλιος 2, 2009 #40 Απρίλιος 2, 2009 Καλο θα ηταν καποιος mod να το κλειδωσει αυτο το θεμα:giveup:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.