Jump to content



EVGA Killer Xeno Pro. Μας δουλεύουν;


Jaco

Recommended Posts

http://www.evga.com/articles/00467/

Πόσο πρόβατο μπορεί να είναι ένας που θα το αγοράσει αυτό...? Δηλαδή τι πάει να πει Network Processing Unit και γιατί πρέπει να έχει επεξεργαστή 400MHz...? Για να έχει μικρότερο lag...? WTF...

Από την πιο τιποτένια σημερινή onboard κάρτα δικτύου, περνάει το iSCSI με ~100MB/sec με 0.1ms access time, αν το mount είναι σε ssd, από ένα απλό gigabit switch... δηλαδή πιο lag...? :nothing:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα αν το δεις από την καλή,τα 400mhz npu είναι καλύτερα από 0mhz npu. :hehe:

Πάντως αν έχει normal τιμή,είναι πάρα πολύ καλή κάρτα.

Φαντάσου 2 τέτοιες σε 2 pc για file sharing να τρέχουν σε gigabit... φιιιιιιιιιιιουυυυ λέμε!:jester:

Πάντως αυτό με τα FPS το κάνουν και οι κάρτες ήχου με την onboard μνήμη όπως x-fi κτλ. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου 2 τέτοιες σε 2 pc για file sharing να τρέχουν σε gigabit... φιιιιιιιιιιιουυυυ λέμε!

Πραγματικά νομίζεις ότι θα δεις διαφορά...?

Δηλαδή τι θα κάνει, συμπίεση...? optimization στα headers του tcp/ip και optimization στo tcp stack των windows...? Δηλαδή, θα το αφαιρέσει τελείως ή θα στέλνει ACK αυτόματα σε όλο το δίσκτυο πάρει δεν πάρει πακέτα...? :hehe:

Δεν γίνονται αυτά... εμπορικό τρικ και όποιος τσιμπήσει...

Link to comment
Share on other sites

TCP/IP Offloading κάνει, το οποίο στην θεωρία απασχολεί τον επεξεργαστή της κάρτας και όχι την cpu με την διαχείριση του tcp/ip stack.

Τρελλό feature... να φανταστείτε έβγαλε η ms patch το οποίο το απενεργοποιεί γιατί είχε "θεματάκια" :hehe:

http://support.microsoft.com/kb/948496

Link to comment
Share on other sites

τι θα λεγατε αμα κανατε εωα review?γιατι και εμενα αυτη μου εχει κινησει κατα πολυ το ενδιαφερον.:ph34r:

Την πληρώνεις...? :p

RootX, είναι υπερβολικό να μιλάμε πάντως για tcp offloading για ένα pc που παίζει έναν παιχνίδι στο δίκτυο... δηλαδή είναι σα να κάνουν τα θηριομηχανάκια να φαίνονται άχρηστα... Έχουμε την m$ γι' αυτό, δεν χρειαζόμαστε και άλλον... :hehe:

Γενικά, τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα για online gaming που σημαίνει πολύ μικρό traffic στο δίκτυο, άρα και πολύ μικρή απασχόληση από την cpu... κρίνοντας πάντα από αυτά που έχω δει, δεν γίνεται να βλέπω 100+MB/sec στο δίκτυο μου με τιποτένια access times και πολύ μικρό cpu utilization και να μου φέρνουν αυτό το πράγμα και να μου λένε, θα δουλεύει καλύτερα τώρα το χρέπι σου... :mamba:

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε, ειρωνικά το είπα... να δεις γέλιο με πελάτες που αγοράζουν tcp/ip offload adapters και λόγω των προβλημάτων πρέπει να πατσάρουν το λειτουργικό και να κλείσουν το offloading :)

Link to comment
Share on other sites

Την πληρώνεις...?

χαχα σωστοοος.!!!

Παιδια εγω με την 4net ειχα καθημερινα υψηλο ping στο counter strike source,αν θυμαμαι καλα 150-200 ειχα και τωρα πια εχω καθημερινα ολη τη μερα γυρω στο 35-50,αυτο γινεται αφοτου εκανα καποιες ρυθμισεις που ειπε ο marios στο θεμα "Vista Tips and Tricks" και πραγματικα του ειμαι ευγνομων :worship:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.