Jump to content



sound sensitive cathodes!


le_bron

Recommended Posts

Ξερει κανεις που μπορω να βρω? Η εστω να παρω κανονικες λαμπες και ενα μηχανηματακι που να τους δινει ταση αναλογα με τον ηχο. Υπαρχει κατι τετοιο? http://www.youtube.com/watch?v=RqfIxRS-QZs

Link to comment
Share on other sites

Θα με ενδιεφερε και εμενα αν μπορουμε να βρουμε τετοιο μαραφετι ή αν ξερουν οι πιο πσαγμενοι καποιο τροπο να κανουμε το κυκλωμα που θα δινει ταση αναλογα με τον ηχο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τελικά βρήκα λύση αυτό έδω είναι οκ πιστεύω αλλα δυστηχώς δεν έχει τιμή. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστευω ότι είναι αυτό που ψαχνουν όλοι! Είναι απλή η κατασκευή του λογικά με ενα LM 386 όπου κάνει όλοι την δουλεία!

Link to comment
Share on other sites

ναι και αυτό γίνεται με μια αντισταση 470Ω αλλά για να αναψουν τα led πρέπει να παίζει τέρμα η μουσική... Αλλά τα παιδια ψάχνουν να βρουν κάτι που επιδρά στης λάμπες τους με τον ήχο δηλαδή με το μπάσο αυτο μπορεί να γινει μόνο με το μικρωφονο για το λόγω οτί θα ρυθμίζεις την ευσθισία του μικροφωνου...:cool::cool:

Link to comment
Share on other sites

η απάντηση που έδωσα αφορούσε αυτό που είπε ο "jimakoZzz" γιατί αυτό που λεεί γίνεται μόνο με τα led οι λάμπες θέλουν ξεχωριστη τροφοδοσια συνήθως απο inverter.

δεν απαντησα σε σενα βρε, καλα τα ειπες..:flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.