Jump to content



Προβλημα με την Μugen 2


konstantinos77

Recommended Posts

Παιδια γεια σας .Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να σας πω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με την Mugen 2 .Καταρχην εχω ενα cosmos rc 1000 και μια asus p6t deluxe.Eδωσα τον υπολογιστη στο πλαισιο να βαλω την εν λογω ψυκτρα και οταν τον παρελαβα και ανοιξα το κουτι να την ελεγκξω διαπιστωσα οτι μου καλυπτει την πρωτη θεση για ram.Το δευτερο προβλημα ειναι οτι ο ανεμιστηρας που κοιταει προς τα κατω ακουμπαει πανω στο air duct με αποτελεσμα να κρυβεται ενα μικρο εμβαδον τοξου του ανεμιστηρα της ψυκτρας.Στο τελευταιο βεβαια στραβωσα λιγο το πλαστικο του αεραγωγου για να περναει αερας απο την σχισμη .

Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τοποθετηθει η ψυκτρα γιατι μπορει στο μελλον να θελησω να βαλω μνημες και να εχω προβλημα .

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν είμαι απόλυτος σίγουρος για αυτό που θα σου πω αλλα μπαίνει και πλαγια δηλαδή ο ανεμιστήρας να είναι στην μεριά των μνημών και να φυσάει προς το πίσω μέρος του κουτιού

Με την πρώτη mugen που την είχα γινόταν :/

Link to comment
Share on other sites

Είχα γράψει σε ένα άλλο θρεντ από κάτω για την συγκεκριμένη ψύκτρα και είχα αναφέρει το πρόβλημα αυτό για το χώρο και τις ραμ και μάλιστα στην υπογραφή μου φαίνεται ότι έχουμε την ίδια μητρική. Αν του είχες ρίξει μια ματιά θα το είχες γλιτώσει αλλά τώρα δεν πειράζει κάτι θα γίνει. Προσπάθησε να βρεις μια θέση και παίξε λίγο με τη ροή (άλλαξε την τελειως αν δεν γίνεται τπτ απολύτως και θες να κρατήσεις την ψύκτρα). Μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο Jason και αν πάλι ο ανεμιστήρας ακουμπάει στις ραμ βάλτον από την πίσω πλευρά και άλλαξε τον ανεμιστήρα εξαγωγής (κάντον εισαγωγής) και βάλε κάποιον άλλον να βγάζει από αλλόυ το ζεστό έξω. Γνώμη μου πάντα χωρίς παρεξήγηση.

Link to comment
Share on other sites

αν ηταν το προβλημα ο ανεμιστηρας θα τον ειχα αλλαξει.Ο ανεμιστηρας ειναι απο πανω .ΑΥτο που εμποδιζει ειναι το σωμα της ψυκτρας.Αν φτασω στο σημειο να χρειαστω παραπανω απο 6gb ραμ τοτε θα αναγκαστω να την αλλαξω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.