Jump to content

konstantinos77

Premium Members
  • Posts

    102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About konstantinos77

  • Γενέθλια 08/07/1973

konstantinos77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Ωραιος...
  2. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Nαι απο οτι βλεπω και σε αλλους δεν εχει κατεβει ακομα γιατι η dice το μοιραζει οπως οι Αποστολοι το φαι στους φτωχους ..Τι να πεις ..
  3. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια ποτε γινεται avalaible το aftermath στην Ελλαδα? Εννοω ωρα.. Γιατι χθες το βραδυ κατεβαζα ενα update αλλα δεν ηταν αυτο και σημερα που πηγα να μπω σε καποιον server μου γραφει οτι πρεπει να κατεβασω και να εγκαταστησω το expansion pack .
  4. konstantinos77

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Παιδια αν αγορασω το παιχνιδι αυθεντικο το εγκαταστησω και αντιγραψω τα saves που εχω εως τωρα στον φακελο θα δουλεψουν κανονικα ?
  5. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Eγω παλι θεωρω το gun master ενδιαφερον ,δηλαδη εχεις ενα σκοπο στο παιχνιδι και τον ακολουθεις .Το conquest domination πραγματικα ειναι αποτυχια δεν βλεπω το λογο να υπαρχει ,ας το ονομασει σκετο deathmatch.Σαν maps ομως γενικα πιστευω οτι ελειπαν απο το bf3 γιατι υπαρχει κοσμος που θελει να παιζει σε κλειστες πιστες με γρηγορα και πολλα kills και οχι να σε πιανει νυστα σε μεγαλες πιστες οταν δεν γινεται καλο παιχνιδι και συντονισμενο .Παρολαυτα πρεπει συντομα να φτιαξει η dice τα προβληματα με lags,teleporting κτλ γιατι αν στις μεγαλες πιστες (που τελικα φτιαχτηκε) ενοχλουσε μια εδω σε μικρες και κλειστες πιστες ενοχλει 10 φορες παραπανω...
  6. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    TEMPORARILY UNAVAILABLE This action could not be completed. We may be experiencing an unusually high server load or undergoing maintenance. Please try again in a few minutes.
  7. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    To battlelog δεν με αφηνει να κανω login και γραφει wrong email or password...Eχει πεσει το συστημα ?
  8. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Oι 64αρηδες πολυ lag παντως....
  9. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Αυτο το mail ειναι η αποδειξη πληρωμης σου και εχει και ενα κωδικο αγορας πανω ,το ιδιο και σε μενα με 50 ευρωπουλα ...:banging: Πως σας φανηκε χθες παιδια το cq?Εγω στον πρωτο server που επαιξα μιλαμε για πολυ lag αλλα ηταν 64αρης και μου ειπαν τα παιδια μεσα οτι ακομα ειναι σε beta εκδοση επειδη τo cq ειναι να κυκλοφορησει μετα απο 2 εβδομαδες επισημα ... Βλεπω να αρχιζει τα patches η dice παλι... Στον επομενο server που επαιξα με 32 slots ολα πηγαν ρολοι απλα πολυ cod το κανανε βρε παιδι μου τεσπα.... Ενα αλλο πραγμα που ειδα ειναι οτι στην αναζητηση με cq δεν βγαζει πολλους servers ..
  10. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Γιατι να το κατεβασεις ? Δεν το εχεις αγορασει ηδη το premium και σου κατεβηκε απο το τελευταιο Patch?Eκτος αν στις 2.00 ξανακατεβαζουμε...:rant:
  11. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Moυ κανει εντυπωση παντως που στο info του game ενω λεει το premium οτι ειναι installed και το close quarters unreleased(εφοσον Δευτερα βγαινει) δεν θα επρεπε να ειχε και τα υπολοιπα 3 πακετα του premium (εκτος του b2k) σαν εικονιδια σε unreleased μορφη ?
  12. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Δηλαδη για αυτο δεν βγαινουν servers με close quarters? Φανταζομαι την Δευτερα θα γινεται χαμος..
  13. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Πωπω παιδες και εγω νομιζα οτι ηδη παιζατε και ειχα χαρει για το σκ...Ξενερωμαααααα
  14. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Eιμαι και εγω πλεον κατοχος του premium ... Ρε παιδια οταν βαλω αναζητηση για servers με close quarters maps μονο βγαζει 5-6 και αυτοι αδειοι ..Eπισης οταν τσεκαρω το κουτακι που λεει premium τι διαφορα κανει ? Eντωμεταξυ στα στοιχεια του παιχνιδιου λεει οτι το premium ειναι installed ενω για το close quarters πιο κατω λεει unreleased και οτι βγαινει στις 12...
  15. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Oσοι εχετε prepaid και κανετε αγορα βαζετε ονομα ,επωνυμο ,διευθυνση,τηλεφωνο τα πραγματικα σας ή δεν χρειαζεται ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.