Jump to content

konstantinos77

Premium Members
  • Posts

    102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by konstantinos77

  1. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Ωραιος...
  2. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Nαι απο οτι βλεπω και σε αλλους δεν εχει κατεβει ακομα γιατι η dice το μοιραζει οπως οι Αποστολοι το φαι στους φτωχους ..Τι να πεις ..
  3. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια ποτε γινεται avalaible το aftermath στην Ελλαδα? Εννοω ωρα.. Γιατι χθες το βραδυ κατεβαζα ενα update αλλα δεν ηταν αυτο και σημερα που πηγα να μπω σε καποιον server μου γραφει οτι πρεπει να κατεβασω και να εγκαταστησω το expansion pack .
  4. konstantinos77

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Παιδια αν αγορασω το παιχνιδι αυθεντικο το εγκαταστησω και αντιγραψω τα saves που εχω εως τωρα στον φακελο θα δουλεψουν κανονικα ?
  5. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Eγω παλι θεωρω το gun master ενδιαφερον ,δηλαδη εχεις ενα σκοπο στο παιχνιδι και τον ακολουθεις .Το conquest domination πραγματικα ειναι αποτυχια δεν βλεπω το λογο να υπαρχει ,ας το ονομασει σκετο deathmatch.Σαν maps ομως γενικα πιστευω οτι ελειπαν απο το bf3 γιατι υπαρχει κοσμος που θελει να παιζει σε κλειστες πιστες με γρηγορα και πολλα kills και οχι να σε πιανει νυστα σε μεγαλες πιστες οταν δεν γινεται καλο παιχνιδι και συντονισμενο .Παρολαυτα πρεπει συντομα να φτιαξει η dice τα προβληματα με lags,teleporting κτλ γιατι αν στις μεγαλες πιστες (που τελικα φτιαχτηκε) ενοχλουσε μια εδω σε μικρες και κλειστες πιστες ενοχλει 10 φορες παραπανω...
  6. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    TEMPORARILY UNAVAILABLE This action could not be completed. We may be experiencing an unusually high server load or undergoing maintenance. Please try again in a few minutes.
  7. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    To battlelog δεν με αφηνει να κανω login και γραφει wrong email or password...Eχει πεσει το συστημα ?
  8. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Oι 64αρηδες πολυ lag παντως....
  9. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Αυτο το mail ειναι η αποδειξη πληρωμης σου και εχει και ενα κωδικο αγορας πανω ,το ιδιο και σε μενα με 50 ευρωπουλα ...:banging: Πως σας φανηκε χθες παιδια το cq?Εγω στον πρωτο server που επαιξα μιλαμε για πολυ lag αλλα ηταν 64αρης και μου ειπαν τα παιδια μεσα οτι ακομα ειναι σε beta εκδοση επειδη τo cq ειναι να κυκλοφορησει μετα απο 2 εβδομαδες επισημα ... Βλεπω να αρχιζει τα patches η dice παλι... Στον επομενο server που επαιξα με 32 slots ολα πηγαν ρολοι απλα πολυ cod το κανανε βρε παιδι μου τεσπα.... Ενα αλλο πραγμα που ειδα ειναι οτι στην αναζητηση με cq δεν βγαζει πολλους servers ..
  10. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Γιατι να το κατεβασεις ? Δεν το εχεις αγορασει ηδη το premium και σου κατεβηκε απο το τελευταιο Patch?Eκτος αν στις 2.00 ξανακατεβαζουμε...:rant:
  11. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Moυ κανει εντυπωση παντως που στο info του game ενω λεει το premium οτι ειναι installed και το close quarters unreleased(εφοσον Δευτερα βγαινει) δεν θα επρεπε να ειχε και τα υπολοιπα 3 πακετα του premium (εκτος του b2k) σαν εικονιδια σε unreleased μορφη ?
  12. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Δηλαδη για αυτο δεν βγαινουν servers με close quarters? Φανταζομαι την Δευτερα θα γινεται χαμος..
  13. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Πωπω παιδες και εγω νομιζα οτι ηδη παιζατε και ειχα χαρει για το σκ...Ξενερωμαααααα
  14. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Eιμαι και εγω πλεον κατοχος του premium ... Ρε παιδια οταν βαλω αναζητηση για servers με close quarters maps μονο βγαζει 5-6 και αυτοι αδειοι ..Eπισης οταν τσεκαρω το κουτακι που λεει premium τι διαφορα κανει ? Eντωμεταξυ στα στοιχεια του παιχνιδιου λεει οτι το premium ειναι installed ενω για το close quarters πιο κατω λεει unreleased και οτι βγαινει στις 12...
  15. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Oσοι εχετε prepaid και κανετε αγορα βαζετε ονομα ,επωνυμο ,διευθυνση,τηλεφωνο τα πραγματικα σας ή δεν χρειαζεται ?
  16. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Thanks παιδι ,οχι τιποτα αλλο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο .Οποτε και ετσι οπως το λες δεν χρειαζεται να το εχω back up γιατι ενσωματωνεται απευθειας στο λογαριασμο μου απο την στιγμη που το αγοραζω to ξεκλειδωμα οπως με το b2k που οταν αγορασα την limited edition ο κωδικος ειχε ενσωματωμενο το extra content ,αλλα οκ εγω θα κανω και το back up... Σε οτι αφορα τον φακελο που λεει σκετο origin εκει δεν με ενδιαφερει να εχω τιποτα back up?
  17. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Οκ φιλε σε ευχαριστω...Αυτο θα κανω και εγω,θα το κατεβασω και μετα θα δω αν εβαλε κανενα φακελο στο origin games να τον κανω back up.Τωρα ανοιγοντας τον φακελο βλεπω ηδη υπαρχει ενα update και ενα patch αλλα φανταζομαι οταν επανεγκαταστησω το παιχνιδι θα τα ξαναβαλει αυτα μονο του ,επομενως το dlc θα πρεπει να μην συγχνωνευεται σε αυτα γιατι αλλιως πως θα ξερεις ποια αρχεια αντιστοιχουν στο dlc και ποια στα προηγουμενα updates που εκανε το παιχνιδι ...Το μονο αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι να συνδεεται με τον λογαριασμο σου μονιμα και να ξεκλειδωνει το dlc οπως με το b2k ...
  18. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια οταν κατεβασω το παιχνιδι το αποθηκευει σε φακελο ή κανει απευθειας εγκατασταση ? Ρωταω γιατι αν κανω format να μην χασω το dlc ,να το γραψω δηλαδη σε καποιο δισκο.
  19. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια καλημερα...Εγω σκεφτηκα να αγορασω το premium με prepaid γιατι δεν θελω τωρα να κατσω να βγαζω πιστωτικες.Βεβαια ουτε prepaid εχω ακομα αλλα σκεφτομαι το εξης ,οταν θα βγαλω μια και το παιχνιδι εχει 63 ευρω (λεμε τωρα) θα βαλω εγω στην prepaιd ακριβως τα 63 ?Αν βαλω 70 και χαλασω τα 63 τα 7 ευρω μετα πως θα τα παρω πισω?
  20. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Ενω ας πουμε το normal δεν βοηθαει ? Αυτος που παιζει normal πιο πολυ βλεπει τα dotiros στο minimap παρα το παιχνιδι μεταξυ σοβαρου και αστειου. Το οτι σκοτωνεις ευκολα στο hardcore ειναι η μιση αληθεια ,η αλλη μιση ειναι οτι σκοτωνεσαι και πιο ευκολα.Eκτος απο αυτο σκεψου κιολας οτι το hardcore απο τους σχεδιαστες για καποιο λογο ονομαστηκε ετσι και οχι τυχαια ,ασχετα αν εσυ και σεβαστη η γνωμη σου ,πιστευεις οτι απαιτει λιγοτερη ικανοτητα.
  21. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια ξαφνικα σημερα μου εβγαλε το bazo απο τα favorites και παταω να τον βρω στο search αλλα δεν μου βγαζει τιποτα...
  22. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια καλα Χριστουγεννα!!:dance3: Χθες κατα το βραδακι που επαιζα παρατηρουσα κολληματα σαν lag οχι σε εμενα αλλα στους αντιπαλους παιχτες και οχηματα.Εννοω πχ οτι εβλεπα ενα ελικοπτερο και ξαφνικα σταματαγε στον αερα και μετα απο 1 sec πεταγονταν σε αλλο σημειο .Διαβασα οτι αυτο ειναι το rubberbanding ή skipping ή lag δεν ξερω πως να το πω .Ενα αλλο ειναι οτι παω να σκοτωσω καποιον παιχτη με το μαχαιρι κολλαει και μετα τον δειχνει ακινητοποιημενο και μετα σκοτωμενο ολα σαν σπαστες κινησεις οταν ερχομαι σε επαφη με αλλους .Κυριως ομως ειναι αυτο με τα οχηματα στον αερα που πανε σπαστα ,δεν το κανει συνεχεια αλλα σημερα το κανει πιο πολυ απο χθες.Η πλακα ειναι οτι μεχρι τις 11 επαιζα μια χαρα .Το pb ειναι updated ,καποιος ανεφερε οτι μπορει να φταιει το msiaburner αλλα το απενεργοποιω και παλι τα ιδια.Μηπως λετε να εχει προβλημα η τοπικη συνδεση εδω του ΟΤΕ λογω εορτων και επεσαν οι ταχυτητες και παρουσιαζει αυτο το προβλημα ?Δεν ξερω ξαφνικα τι σκαλωμα εφαγε,αν εχει κανεις καμια ιδεα ...Eπισης να πω οτι την ωρα που παιζω κανω control -alt tab και βλεπω οτι η εχω ping 68-69 ,δηλαδη δεν δειχνει να φταιει αυτο .
  23. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Εχει παρατηρησει κανεις παιδια στην gulf of oman που σε καποια σημεια φευγουν κατω τα fps ?Δηλαδη εγω που παιζω με την 295 στα 60-70 με ολα high ξαφνικα στην συγκεκριμενη πιστα σε καποιες περιοχες μου κατεβαινουν στα 30-40 fps .Exω τσεκαρει να απενεργοποιησω το essentials ,τα precision-afterburner επισης αλλα τρωει σκαλωμα .Διαβαζω οτι παρομοιο προβλημα εχουν και πολλοι αλλοι απο το forum στο battlelog και εντωμεταξυ οταν γινεται αυτο η gpu usage παραμενει σε υψηλα επιπεδα 95% και στους 2 πυρηνες .Σκεφτηκα μηπως μπορει να παιζει καποιο ρολο το overclock που εχω κανει στον ι7 να μην ειναι τοσο stable ή στις μνημες που τις εχω στα 1500 αλλα δεν νομιζω οτι θα ειχε αυτα τα συμπτωματα .Τι λετε και εσεις που εχετε μεγαλη πειρα απο overclocking?
  24. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια εχει παρατηρησει κανεις στην operation metro οταν περνεις το sniper και ξεκινας κατω απο την αποβαθρα ,οταν κοιτας μεσα απο το σκοπευτρο τα fps πεφτουν ξαφνικα απο 70avg που εχω με την 295 στα 25-30 .Μετα οταν ξαναγυρναω το σκοπευτρο αλλου επανερχονται αμεσως στα αρχικα επιπεδα και μαλιστα πιο ψηλα οπως ειναι και το φυσιολογικο.Γενικα βλεπω οτι στην metro το scaling ειναι χαλια τουλαχιστον με το δικο μου συστημα ,το gpu usage παει απο 60% στους 2 πυρηνες εως και 90% . Επισης μπορω να παιξω και εγω στο ΒΑΖΟ ή πρεπει να εχω κανει καποια εγγραφη πρωτα καπου? :thank_you2:
  25. konstantinos77

    Official Battlefield 3 Thread

    Ευχαριστω!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.